-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
Selamun aleykum wmaraci üyeleri, öncelikle hayırlı ramazanlar
oyun sitesi açmak istiyorum bir kraloyun gibi olamam elbet ama bu konuda kendimi ilerletmek ve adsende gibi firmalardan reklam alıp gelir elde etmek istiyorum.
Sizlere sormak istediği şunlar
1- oyun sitesi açıp tutturabilir miyim
2- oyun scripti olarak ücretli mi yoksa ücretsiz (örümcek oyun) ile mi başlayayım.
3- oyunların bot ile mi çekmem daha iyi olur yoksa el ile mi girmem
4- oyunları kendi hostumda mı barındırmam daha mantıklı yoksa kodunu başka sitelerden almam mı daha mantıklı.
oyun sitesi için ne yapılır nasıl geliştirilir ne gibi yollar izlenmeli bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizede hayırlı ramazanlar
1-) oyun sitesi açıp tutturabilir miyim
-Eğer çocukların dikkatini çekicek oyunlar ve akılda kalıcak domain bulursanız tutturabilirsiniz.
2-) oyun scripti olarak ücretli mi yoksa ücretsiz (örümcek oyun) ile mi başlayayım.
-Ben olsam ücretsizle başlardım. Neden diye sorarsanız ücretsiz ve ihtiyacınızı karşılayacak çok güzel scriptler var. Örümcekoyun gibi.
3-) oyunların bot ile mi çekmem daha iyi olur yoksa el ile mi girmem
-Bot ile girin fakat özen gösterin. Reklamsız oyunları bulun. El ile girmekle aynı yere çıkar.
4-) oyunları kendi hostumda mı barındırmam daha mantıklı yoksa kodunu başka sitelerden almam mı daha mantıklı.
-Bana göre kodu başka sitelerden almanız daha mantıklı. Hosting bunları karşılamaz. Sunucu almanız gerekir ve büyük para gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
çok teşekkürler... diğer fikir sahiplerinden de fikirşlerini bekliyoruz inşallah
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Flash oyun sitesi gerçekten zor iyi bir yere gelebilmek için çok emek harcamanız gerekli.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1- oyun sitesi açıp tutturabilir miyim
Neden olmasın güzel bir seo çalışması ile güzel yerelere gelinebilir.
2- oyun scripti olarak ücretli mi yoksa ücretsiz (örümcek oyun) ile mi başlayayım.
Örümcek oyun scriptinin ne eksiği varki diğerlerinden ücretsiz ile başlayın.
3- oyunların bot ile mi çekmem daha iyi olur yoksa el ile mi girmem
Bot ile çekin resimleri ve swf dosyasını kendi hostunuza çekin. Fakat açıklamaları kendi elinizle girin.
4- oyunları kendi hostumda mı barındırmam daha mantıklı yoksa kodunu başka sitelerden almam mı daha mantıklı.
Kendi hostunuzda barındırın
SahinDag
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kendi hostinginizde barındırırsanız yüksek trafik ve disk alanlı bir hosting'e ve flash oyun dosyası barındırmaya izin veren bir hosting sağlayıcısına ihtiyacınız vardır
Kod ile eklerseniz oyun dosyaları başka sunucuda çalıştığı için sizin hostinginizi disk ve trafik üzerinden etkilemeyecektir
1 kişi bu mesajı beğendi.