lostyazilim
tr.link

Blogger Adsense Kod Dönüştürücü

3 Mesajlar 1.310 Okunma
acebozum
tr.link

yunusemremert yunusemremert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlerle Benim'de Kullandığım Bi Konu Hakkında Size Bilgi Vereceğim.Bilindiği Üzere Bizim Sektörde Yane (Webciler) Olarak Gerek Wordpress Gerekse Blogger Alt Yapılı Paravan Siteler Kullanıyoruz.Bu Paravan Siteler Hangi Tür'den Olursa Olsun (Film,Video,Kişisel Blog) Tarzı Blogger Temalarında Reklam Yayınlamak İstiyoruz.Reklam Kodlarımız Adsense Olduğunda İşler Değişiyor.

Ben Bazı Film Sitelerimde PinkHunterTv , HD Film , 3D All In One Ve Benzeri Sitelerimde Birden Çok Reklam Kodlarını Yayınlıyorum.Bunlar Arasında Adsense,Logro(Genellikle Film Siteleri Kullanır) Yer Alıyor.Ben Logro'nun Verdiği Kodları Yerleşiminde Bir Sıkıntı Çekmedim Çok Şükür.

Fakat Şu Son Zamanlarda Bloglarım'da Adsense Reklamlarını Yayınlıyorum.Fakat Reklam Kodları Temam'da Sıkıntı Çıkarıyor ve Tarayıcılar'da Reklamlarım Gözükmüyor İşte Bunu İçin Kullandığım Bir Yöntemi Sizle Paylaşmak İstiyorum.

Blogger Adsense Kod Dönüştürücü Uygulaması İle Artık Siz'de Bloglarınız'da Adsense Reklamları Yayınlıyabilceksiniz.Nasıl Mı ? Çok Basit HTML Düzenle Kısmına Girerek Daha Önceden Belirlediğiniz Alana Aşağıdaki İşlemleri Gerçekleştirdikten Sonra Ekleyebilirsiniz...

Kod Dönüştürme Alıntı Yaprığım Sitede'dir...Hayırlı Kazançlar

Alıntıdır : Blogger Adsense Kod Dönüştürücü

elektronikssl
webimgo

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)
Yalnız adsense koyduğunuz siteler film siteleri, banlanırsınız.

yunusemremert yunusemremert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam Adsense film sitelerine izin vermiyor . Veriyor ama şu yüzden vermiyor içerik politikalarına uygun olmayan bir içerik paylaştığınızda.Ki bu (+18 , Müstehcen içerik) olduğunda yayın politikalarına aykırı geldiğine reklam yayınlanan sitenizi banlıyarak sitenizin reklam politikasına uygun olması gerektiği söylüyor.Şu an bir film sitemde Adsense reklamı devam etmektedir...

Site : http://filmkanalim.blogspot.com/

Diğer blog sitelerimde film sitesi değil onlarda sorunsuz çalışmakta...

Site : http://yunusemremertt.blogspot.com/

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al