Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba, sosyal medyanın gücünden herkes haberdar bununla beraber yıllardır kafamda hep bir sosyal ağ projesi vardı ne kadar aktif olarak hareket ettiremesemde.
Sosyal ağ düzenini ve platformunu sağlayacak birçok sistem mevcut benim bildiğim 1-2 hazır sistem var, hazır sistemi tavsiye etmeyen arkadaşlar olacaktır fakat bununla beraber olurunu yapabileceğimiz bir tavsiyede verirseler iyi olur.
Hazır sistem ile yola çıkarsam sermayeyi reklam için kullanabilirim, tutulmaz gibi yorum yapmak yerine sisteme + sağlayacak tavsiyelerde bulunursanız sevinirim asıl sorum hangi altyapıyı ve hazır sistemi kullanmalıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sharetronix güzel bir sistem. eskiden ücretliydi ama şu an sadece bazı eklentileri ücretli, düşük ücret zaten yalnız türkçe dilince problem yaşıyor bazen. Güzel reklamla tutulabilir seosu fena hazırlanmamış. kullancı bazlı bir seo sistemi vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
social engine. phpfox, dolphin, sharetronix
Bunlar herkesin bildiği popüler yazılımlar, herbirinin birbirinden bir fazlası bir eksiği var.
Örn. Sharetronix sunucu dostu social engine ise sunucu düşmanı.
Fazla uzatmadan sorunsuz kullanabileceğine inandığım PHPFOX'u öneririm arkadaşım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence sharetronix kullan.
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
dolphin bana göre daha kolay ve profesyonel geliyo bugün Türkçe lestirmeye başladım tüm isteklerime cevap verebiliyo en azından sharetronx biraz basit geldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
C** A**
-