http://www.06nakliyat.com/


Pek çok nakliye şirketi eşyaların taşınma konusun da daha tecrübeli ve güvenli bir hizmet anlayışı ile taşıma konusun da büyük çözümler sunmaktadır. Özellikle ev taşımacılığın da ilk prensip müşteri memnuniyeti olması gerekmektedir. Öyle ki; ev eşyalarının taşınma konusun da kişiler oldukça hassadır. Çünkü eşyalarına zarar verilmesi, çizilmesini istemezler. Bu nedenle eşyalarını taşıtacak nakliye şirketine güvenmesi önemlidir. Artık nakliye şirketlerinin çoğu asansörlü taşımacılık konusun da tecrübeli personel ile güvenli ve daha kaliteli hizmet sunmaktadırlar.

Özellikle eşyaların nakliye işin de profesyonel elemanlar ile birlikte çalışıldığı için bütün nakliyat işleriniz kapalı araçlarla yapılmaktadır. Müşteri ister şehir içi isterse şehir dışına eşyaların nakliyatın da eşyalarınız düzenli ve itina ile ambalajlanarak araçlara yerleştirilmektedir. Nakliye şirketleri eşyalarınızın taşınma esnasın da zarar görmemesi için iki kat havalı naylonlar ile ambalaj yapılmaktadır.

Bazı nakliye araçlarının içersin de özel gard roplar bulunmaktadır. Bu sayede kıyafetleriniz kırışmadan kişilere teslim edilmektedir. Taşınma işinizde alınan bütün eşyalarınız tesisat, marangoz işlerinden anlayan eğitimli personel ile teslimden sonra montajları yapılmaktadır. Ayrıca bu işler için ayrı bir ücrette talep edilmemektedir. Özellikle alınmış olan nakliye ücretin de hiçbir değişiklik olmamaktadır.


Taşıma da olabilecek bütün hasarlardan mutlaka nakliye şirketi sorumlu olmalıdır. Çünkü eşyalarının taşınmasını isteyen kişiler eşyalarını nasıl teslim ediyor ise aynı şekil de almak isterler. Bu da onların en doğal hakkıdır. Bazı nakliye şirketleri eşyalarınızı sigortalayarak gelebilecek her zararı sigorta şirketi tarafından karşılayabilmektedir. Bu sigortanın en iyi faydası genellikle şehir dışına eşyaları taşırken olabilecek her türlü kaza karşısın da eşyalarınızın başına bir zarar geldiğin de sigorta şirketi tarafından karşılanabilmektedir.



06 Nakliyat

Ankaranın Nakliyat Firması