-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar txt link almıştım 1 ay sürdü ardından bunla ilgili güncelleme geldi güncellemden sonra herşey alt üst oldu
txt linki kaldıralı 1.5 ay oldu diyebilirim 2 ay txt link durdu 3 üncü aya girmeden linki kaldırttım fakat hala düşüşüm devam ediyor güncel içerik yazmaya devam ediyorum düzelme göremiyorum 2aydır.
Devamlıda Dofollow Link aldım nofollow linkmi alayım bu sefer yoksa hiç birşey almayıp düzelmesinimi bekleyim?
Bu gibi Düşüşlerde ne yapılmalıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Anlaşılan google son güncellemesi sizi de vurmuş. Beklemekten başka çareniz yok hocam. Fark ettiyseniz Google aramalarında blogspot siteler üst sıralarda yer alıyor. Ayrıca eskiden aramalarda video bölümü yer alırken şimdi direk youtube bölümü yer alıyor. (google.com için geçerli) Kısacası google daha çok para kazanmak için kendi sitelerini üste çıkardı. Bizim burada yapacak hiçbir işlemimiz yok. Sadece beklememiz gerekiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO, İnternet, Yazılım, Tasarı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bence özgün içerik girmeye devam et. google geri sıralara atması en kötü durumlardan birisi gerçekten. Zor durum. Allah kolaylık versin üstadım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yeşil SEO İnternet Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
yok hocam aynı durum benim başıma geldi. daha da kötü oluyo. 3 aylık zaman kaybım var.
yönlendirdiğim domainin url leri hala %80 google da duruyo. bilmiyorum sonu ne olur. ama sen bıkmadan usanmadan bu sitene sahip çık. elbet bir gün yükselir :)
bol kazançlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Özgünlüğü boşver. Aç 10 tane blogspot sitesi kendi sitendeki + başka sitelerdeki yazıları koy keyfine bak. Devir özgünlüğü devirme devri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
androidsistem adlı üyeden alıntı
Özgünlüğü boşver. Aç 10 tane blogspot sitesi kendi sitendeki + başka sitelerdeki yazıları koy keyfine bak. Devir özgünlüğü devirme devri.
bu konuda da haklısın hocam. google son güncellemeler ile evlatlarına (youtube, blogspot) ayrıcalık tanıyor maalesef...:mad::mad:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Araştırma Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dofollow linkler kadar nofollow linkler de önemli, ki bu sizin linklerinizin doğal bir şekilde inşa edildiğinin göstergesidir. Doğal bir site hem dışarıya nofollow, dofollow link verir, hem de dofollow, nofollow link alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Ben tek bir link çeşidi biliyorum işe yarayan oda HACKLİNK. Üstümüzde olan sitelerde hep bu sistemle çalışma var hepsi de 10 numara yerdeler.