-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Kendi sistemimde kullandığım bir siteyi sizinle paylaşıyorum. Kendi kişisel sitemi çok hızlı bir şekilde şuan 1,5 milyona düşürdü. Bunu kullanmadan önce 8milyonlardaydım. Size de tavsiye ederim. İşte link;
http://www.alexahitgenerator.com
Bu sistem ile trafik kaynağınız tüketilmez. Yani anlık olarak veri trafiğiniz artmaz. Google'dan banlanmazsınız.
http://eksigram.com - instagram türk takipçi ve beğeni hilesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
çalışma şekli ve mantığı nedir? ayarları nasıldır?
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam yapmayın etmeyin ne olur, Sitenin footer'ında kabak gibi sizin isminiz yazıyor "Copyright © 2008-2013 AliOsmanYuksel (.com) All Rights ® Reserved By Ali Osman Yüksel" neden insanları yanıltıyorsunuz bu tür konularla, ben yaptım diyin olsun bitsin, ayrıca sorarım size 2008 yılında kurulmuş bir Alexa düşürücünün nasıl olur da Alexa değeri 6 milyon küsür olur ? Neden önce kendi değerini düşürmüyor ?
Komik duruma düşmeyin yazık!
5 kişi bu mesajı beğendi.
yakarbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
teknisyen,web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence gereksiz şeyler bunlar alexa düşecekse eğer sitenizin değerine göre düşmeli düşüren etkenler zar veriyor siteye ileriki zamanda çünki yaşadık bunları hep
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ilk zamanlar hep iyi hep iyi sonra bi bakmışsınız sürekli geriye düşüyorsunuz.sonra blogunuzu-sitenizi toplamakla uğraşırsınız.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Evet sistem bana ait. Ama kendi sitelerimde kullandığım birşey. Ayrıca script hazır script. Kendim kodlamadım. Ondan dolayı 2008 yılı olarak gözüküyor.
Ek Olarak:
blueffect adlı üyeden alıntı
Hocam yapmayın etmeyin ne olur, Sitenin footer'ında kabak gibi sizin isminiz yazıyor "Copyright © 2008-2013 AliOsmanYuksel (.com) All Rights ® Reserved By Ali Osman Yüksel" neden insanları yanıltıyorsunuz bu tür konularla, ben yaptım diyin olsun bitsin, ayrıca sorarım size 2008 yılında kurulmuş bir Alexa düşürücünün nasıl olur da Alexa değeri 6 milyon küsür olur ? Neden önce kendi değerini düşürmüyor ?
Komik duruma düşmeyin yazık!
Siz söyledikten sonra sistemi kendi sitesi için bir defa çalıştırdım ve otomatik olarak 2,5m'e çıktı. Demek ki bunu sürekli yaparsak ve elimizde gelişmiş bir proxy list bulunursa mükemmel bir seviyeye çok rahat ulaşabiliriz.
http://eksigram.com - instagram türk takipçi ve beğeni hilesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir seocu olarak tavsiye etmem... alexsa birkaç hafta düşer, ama daha sonra yükselmesini inanın durduramazsınız..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer siteyi ilerisi içinde düşünüyorsan kesinlikle uzak durmalısın. İlk başlarda epey düşersin. Fakat sonrası felaket. En iyisi doğalı. Bırak kendi düşsün.
Elbet birgün...
TimfoxTR
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Tesisat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen öyle 2 ayda 21 milyondan 432 bine düştü zamanla kendiliğinden düşer zaten çok gereksiz ve zararlı şeyler