-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni bir sosyal ağ bir projem var.Bunu nasıl güvenerek web tasarım firmasına sunabilirim fikir tescili yaptırmalımıyım teşekkürler.
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Gerçekten tutacağını düşünüyorsan yaptır derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tescil yaptırmadan götürürsek fikrin çalınma olasılığı varmıdır ? Projem görsel olarak hazır psd formatında bu haliyle tescil olur mu sizce Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende hiç yaptırmadım sabahtan beri araştırıyorum birşey bulamadım bir iki konu dışında. Yarın gittiğim zaman komik duruma düşmek istemiyorum tasarım firmaları ile konuştum fikri söylemesseniz birşey söyleyemeyiz diyorlar onlarda haklı nasıl olacak bu çaresizlik bu oluyor heralde :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adalet sarayına git, oradaki yetkili kişilere sor. Olmadı oradan bir avukata sor ne yapman gerektiği konusunda sana yardımcı olurlar. Bu arada fikrini tasarım ile tescil ettirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam fikir bu kadar iyiyse notere bi danışın, lakin fikir size göre iyiyse hayal kırıklığınız büyük olur boşuna masraf etmiş olursunuz. Öncelikle fikirin daha önce yapılmadığından emin olun. Ben güvendiğiniz birinden akıl almanızı tavsiye ederim yine de.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
erkut adlı üyeden alıntı
Adalet sarayına git, oradaki yetkili kişilere sor. Olmadı oradan bir avukata sor ne yapman gerektiği konusunda sana yardımcı olurlar. Bu arada fikrini tasarım ile tescil ettirebilirsin.
Tasarımdan kastın psd formatındaki site şablonu olur mu ?
Ek Olarak:
Criweb adlı üyeden alıntı
hocam fikir bu kadar iyiyse notere bi danışın, lakin fikir size göre iyiyse hayal kırıklığınız büyük olur boşuna masraf etmiş olursunuz. Öncelikle fikirin daha önce yapılmadığından emin olun. Ben güvendiğiniz birinden akıl almanızı tavsiye ederim yine de.
Çok iyi araştırdım hocam dünyada bir benzeri yok. Şablonu yakınlarıma gösterdim çok etkileyici olduğunu söylediler fikir basit ama yok nasıl facebook 7 milyar insanda bir kişinin aklına geldiyse buda benim aklıma gelmiş tutar mı ? bilemem ama pazartesi randevu aldım tescil firmasına gidicem komik duruma düşmemek için psd formatında şablonun işe yarayıp yaramıyacağını öğrenmeye çalışıyorum teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
psd pek işe yarar mı bilmiyorum, fakat dediğiniz tasarım yazılıma dökülmüş olsa çok rahat işe yarardı. Ama siz ümidinizi kaybetmeyin. Psd tasarımını kullanacak iseniz bu tasarımda işe yarar.
Bu tasarımı bir firmaya verdiğinizde firma o tasarıma benzer bir şey yapıp size olumsuz döner ise delil olarak tescil deki tasarımı gösterebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
erkut adlı üyeden alıntı
psd pek işe yarar mı bilmiyorum, fakat dediğiniz tasarım yazılıma dökülmüş olsa çok rahat işe yarardı. Ama siz ümidinizi kaybetmeyin. Psd tasarımını kullanacak iseniz bu tasarımda işe yarar.
Bu tasarımı bir firmaya verdiğinizde firma o tasarıma benzer bir şey yapıp size olumsuz döner ise delil olarak tescil deki tasarımı gösterebilirsiniz.
Teşekküler Erkut kardeşim pazartesi herşey anlaşılacak o zaman :)
1 kişi bu mesajı beğendi.