lostyazilim
tr.link

site açılışında tema önemli mi?

5 Mesajlar 916 Okunma
lstbozum
tr.link

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)
Merhaba;

Yeni bir projem var.Siteyi bugün açıcam.Size bir kaç sorum olucak;

1. Sizce açılışta tema önemli mi? SEO'lu tema felan

2. Başlangıçta wp alt tabanlı olucak.Neler yapmam lazım?

3. Düzgün bir hit ve alexa değeri için neler yapam lazım?

Bu sorulara cevap verebilicek arkadaşlardan destek bekliyorum.

wmaraci
reklam

TheBurak TheBurak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 27 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Mesaj Silindi.
chopper07

kişi bu mesajı beğendi.

EresboSS EresboSS WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 18.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 9 / 39
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam biraz klasik olacak belki ama tema kadar içerikte önemli. İçeriğinize güveniyorsanız orta halli bir tema işinizi görecektir. İsteğe bağlı olarak kendini kanıtlamış ücretli temalara da yönelebilirsiniz.
Wp de seo ve optimizasyonları yapmanız lazım ilk önce. All in seo, sitemap generator vs. kurup tema ayarlarını vs. yapmanız yeterli bana göre. Ufak bir öneri olarak t çok fazla eklenti eklemeniz siteyi olumsuz etkileyebilir.
Düzgün hit ve alexa için ise içeriğinizi güncel tutun. Günlük girebildiğiniz kadar içerik girin ama fazla abartmayın. Yani bugün 10 yazı giripte 2-3 gün yazı girmezseniz o girdiğiniz 10 yazının hiçbir anlamı kalmaz. Bunu günde 2-3 tane olarak ayarlayabilirsiniz. İleride arttırarak devam edersiniz. Ben ilk ay link almanızı tavsiye etmiyorum. İkinci ayın başında ufak ufak başlarsanız daha sağlıklı olur. İlk haftadan itibaren haftalık alacağınız 2-3 tanıtım yazısı da sizi üst sıralara taşıyacaktır. Unutmadan sosyal medyayı da güncel olarak kullanmalısızınız. Biraz uzun oldu ama umarım yararlı olur. Takıldığınız yeri veya herhangi başka bir sorunuz varsa çekinmeden iletin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) Kolay gelsin..

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

EresboSS adlı üyeden alıntı

Hocam biraz klasik olacak belki ama tema kadar içerikte önemli. İçeriğinize güveniyorsanız orta halli bir tema işinizi görecektir. İsteğe bağlı olarak kendini kanıtlamış ücretli temalara da yönelebilirsiniz.
Wp de seo ve optimizasyonları yapmanız lazım ilk önce. All in seo, sitemap generator vs. kurup tema ayarlarını vs. yapmanız yeterli bana göre. Ufak bir öneri olarak t çok fazla eklenti eklemeniz siteyi olumsuz etkileyebilir.
Düzgün hit ve alexa için ise içeriğinizi güncel tutun. Günlük girebildiğiniz kadar içerik girin ama fazla abartmayın. Yani bugün 10 yazı giripte 2-3 gün yazı girmezseniz o girdiğiniz 10 yazının hiçbir anlamı kalmaz. Bunu günde 2-3 tane olarak ayarlayabilirsiniz. İleride arttırarak devam edersiniz. Ben ilk ay link almanızı tavsiye etmiyorum. İkinci ayın başında ufak ufak başlarsanız daha sağlıklı olur. İlk haftadan itibaren haftalık alacağınız 2-3 tanıtım yazısı da sizi üst sıralara taşıyacaktır. Unutmadan sosyal medyayı da güncel olarak kullanmalısızınız. Biraz uzun oldu ama umarım yararlı olur. Takıldığınız yeri veya herhangi başka bir sorunuz varsa çekinmeden iletin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) Kolay gelsin..

Hocam çok teşekkür ederim.Sizden bilgi edinebildim gibi gözüküyor.Açılışta tema önemli mi sorusunu bir blogta gördüm başlangıç için temalar diye. Dedim şimdi yeni açıcam bari sağlam başlangıç yapıyım.

wmaraci
wmaraci

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Ben bir siteye girdiğim zaman temasına bakar bakmaz çıkarım beğenmezsem içerik nolursa olsun tema güzelse en kötü yazılara bile bakarım. Bana göre tema herşey.

Selamunaleyküm.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al