-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim yanlış anlama ama bunu sitesine eklicek biri olacağını sanmıyorum.Tasarım diye bişey yok..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster,seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarım derken süsleme ise bence gereksiz. Önemli olan Kanalların sorunsuz çalışması. Önceliği buna verdim. Hergün güncelliyorum. dolayısı ile kanal sayısı da az Çünkü kodlar çok çabuk ölüyor. devamlı güncellemek gerek.
medam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklamsız demişsin hocam nasıl reklamsız onu anlamış değilim kocaman yazıyla sitenin adı yazıyor az buzda değil yani neyse sonuçta işine yarayan olur belki fakat çalışması çok güzel eline sağlık
medam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam inş siteye koyulunca kibar bi şekilde dursa veya koyula bilse hoş olur.
diye düşünüyorum bide sadece fikrim yani kızma 2 veya 3 tasarım halinde yapsan mesela sağ blok içim farklı orta ana blok için ayrı gibi bence daha iyi kullanım sağlar gibi ama dediğim gibi çalışması başarılı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster,seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Resimde Canlitv.in yazıyor evet fakat logo olduğu için link olmadığından reklamsız kabul ediliyor.
Beğenen Ekler Beğenmeyen Eklemez Arkadaşlar Sonuçta popüler TV kanalları mevcut burda En Çok izlenen Kanalları ekledik ve hepside çalışıyor devamlı güncelleniyor.
Şuan 876 Site kodu Ekledi Bu arada MRKorkan Nickli arkadaşımızın şahsi görüşü. Saygı duyarız.
Google yi bile eleştiren çıkıyor ki bizimki fasa fiso sonuçta amaç ve sonuç önemli
Amaç : Canlı tv izlemek
sonuç: izleniyor mu ? evet se sıkıntı yok