Devrim
idpturkey.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber Sitesi
Sitem henüz 4 haftasını doldurmadı. Trafiğin yarısı sosyal medyadan akıyor. Etiket kullanmıyorum ve bütün haberler sadece 1 kategori altında. Haberlerin çoğu alıntı fakat sözleri değiştiriyor veya altda kaynak belirtiyorum. Yaklaşık 150 index ve 115 görsel index yapılmış.
Anlamadığım sebeplerden dolayı öncelerden 5 yasaklanmış hesabım var (hepsi 3 hafta'yı geçmedi - 3 hafta içinde ban yedim). Bütün kriterlere uymama rağmen! Bazı arkadaşlar trafiğin çoğunun sosyal medyadan geldiğininden dolayı ban yediğimi söylemişti. Bu doğrumudur? Güzel bir alternatif bulamadığım için yine Google'ı tercih edeceğim.
Başvurmalımıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim?
Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam başvur bence zarar gelmez. Bu arada 4 haftalıksa iyi 40 indexi olan 1 haftalık imzadaki site ile başvurdum kabul ettiler reklamlar görünüyor şuanda sayfada.
Makale & Editörlük Hizmetleri
Devrim
idpturkey.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kabul edilmesi sorun değil kardeşim. Genelde 1 ay içinde ban yiyorum :D Sonra araştır dur bir alternatif.. Ve Adsense gibisini bulamıyorsun :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Arastirma Gelistirme
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
daha erken 4+4 haftasini doldursun,
savasa elin bos gitmeki kazanasin (:
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haber siteleri genellikle biribirinin aynı haberlerin toplandığı, ajansın yoksa kes-kopyalanın harman olduğu siteler olduğu için adsense editörleri bundan pek memnun değil. o yüzden ana siteyi sağlık, bilgisayar vs. konularda açıp reklamları daha sonra haber sitesine eklemendir. haber sitesi ban yerse en azından diğerleriyle idare edersin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Devrim
idpturkey.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diğer sitelerden mümkün olduğu kadarıyla farklı kılmaya çalışıyorum. Her cızırtıyıda haber yapmıyorum... Şimdilik adhood reklamı aldım. 1 ay geçsin adsense'e geçicem :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
mek444
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam siz yanlış bi hareket yapmassanız Google asla sizi banlamaz.Kesinlikle başvurmanızı tavsiye ederim.Adhood konusuna gelince ben Adhood'u asla tavsiye etmiyorum kesinti yapıyorlar.İstediğiniz siteyle başvurun yine kabul ederler.Buda onların kalitesinin düşük olduğunu belirtir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sabırlı ol ve bir ay daha bekle bence.Görünüm nasıl tema satın aldın mı?
interseyir.com