-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
bu konuda ben de cok bakindim dokuman okudum ancak bir sonuca erisemedim vazgectim, bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kpss Mağduru
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
daha önce bende uğraşmıştım tam yapma aşamasında iken facebook sistemini değiştirdi ve ssl zorunluluğu getirmişti yarım kalmıştı bazı kodları var hocam onları kullanabilirsin ancak uygulama oluşturmak için ssl olan bir sistemden yararlanman gerekli aksi halde uygulama oluşturamıyorsun bir kaç yerden sayfalara bu kodları yerleştirebileceğini okumuştum 1-2 deneme yaptım sonra vazgeçtim facebook size php de veya baska kodlarda diziler oluşturup okutabiliyor onun içerisinde istediğiniz veriyi okuyup giriş yaptırabilirsiniz her kullanıcının sitenizde olduğu gibi bir id side facebook da var onunla giriş yaptırabilirsiniz ilk giriş ise sayfadan izin isteyen sistemi uygularsınız ister kaydını yaparsınız daha sonraki girişler için id si sitenizde kayıtlı ise girişini yaparsınız...
@simavi www.asimavi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ssl yani https sorun değil. Bilgileri almak için ne yapmak lazım onu bilmiyorum. :( Biliyorsanız, kodları benimle paylaşır mısınız?
##
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam şu beğeni scriptleri var ya onları biraz incele. O scriptlerde de kullanıcı bilgilerini databaseye kayıt ediyor. Ayrıca imkanın varsa D&R'da bu Facebook uygulamaları hakkında bir kitap vardı. Fiyatı da makul. O kitabı satın alabilirsin.
http://eksigram.com - instagram türk takipçi ve beğeni hilesi