-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Yorumları okudum da arkadaşlar niye bu kadar uzattınız anlamadım pek. Arkadaş konuyu açmış herkes saygısızlık etmeden görüşlerini bildirebilir.
Benim görüşüm sitede reklam göremedim pek geliri yok sanırım. Bence satma ama içeriğinden w*rezi sil özgün yazılar gir, benim tavsiyem bu. İyi şanslar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence para kazanma sanatı ile ilgili bilgiler ver . O zaman siten tutabilir. Domain güzel ve akılda kalıcı . Olumsuz yorumlara aldırış etme ve ilerle. İşte o zaman başarırsın .
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
80, (%100)
Şimdi ben yorum yapayım ancak emek verdim faso fiso diyip bana yada diğer arkadaşlara sinirlenecekseniz bence bu konuyu kilitleyin zira sitenin domaini pek çekici değil 1,5 ay olmuş alalı.Site de makale bile yok,dürüst olmak gerekirse bu siteye tek kuruş bile vermem.Sonuçta burada insanlara görüşlerini soruyorsunuz ve dürüstçe bir şey bekliyorsunuz,yoksa bu konuyu açmazdınız.
Emekse emek mesela,siteniz google sandbox'a girse,10 sene emek vermiş olsanız tek kişi bile girmiyor olsa bu işi yapan insan da ekmek parası yada harçlık falan çıkarmak istiyor.
Benim sandbox yiyen bir sitem vardı,günde 5 yazı girerdim özgün olmazdı.Şimdi ben o siteyi burada satsam 10 tl verecek bile çıkmaz.Objektif olarak bakarsanız da sizin sitenize domain dışında tek kuruş verecek zor çıkar.
Sadece sitenin domaini para eder.En fazla 20 tl,daha fazla vermem ben açıkçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-