-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Blogspot uzerindeki blogum uzerinden aldıgım adense kodlarını kendi sitem uzerinde yayınlayabilirmiyim, bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinicem teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Legal bir siteyse yeniden başvuru yapmadan kodları sitenizde yayınlayabilirsiniz.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
İstediğin warez olmayan bir sitede yayınlayabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Barındırma harici web sitelerinizde reklam göstermek istiyorsanız, aşağıdaki formu kullanarak tek seferlik bir başvuru göndermeniz gerekir.
Önemli: Başvurunuzun incelenebilmesi için, aşağıda belirttiğiniz URL'nin bir veya daha fazla web sayfasına reklam kodunuzu yerleştirmeniz gerekir. Başvurunuz onaylanana kadar boş reklamların gösterileceğini unutmayın.
Başvurunuz onaylandıktan sonra, reklam kodunuzu, başka onay gerekmeden istediğiniz web sitesine yerleştirebilirsiniz. Başvurunuz onaylanmazsa, barındırma sitelerinde reklam göstermeye devam edebilir ve gelecekte yeniden başvuruda bulunabilirsiniz.
kast ettiğiniz olay bumu arkadaslar.?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Evet başka siteye ekleyebilirsiniz, ben yapmıştım öyle bir sorun olmadıydı site legalse tabi.
Siteyi belirtirsen veya pm atarsan yardımcı olabilirim, konu içerisine ekleme yapıyorsan kodu farklı yolla eklemek gerekiyor, ama sidebara eklediğinde görünmüyorsa daha tam onay almamışsındır veya biraz beklemen gerekir görünmesi için.