-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
turizm
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
Önemli olan A.B.D satış rakamları.Ordan inceleyin,arada 100 dolar gibi bir fark varsa kesinlikle intel.
A.B.D rakamları kalitesi ve müşteri talep oranlarına göre bilgi verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
turizm
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
Ben incelemedim,çok rahat ulaşabilirsin netten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşım tamamen senin ihtiyaçlarına göre bir karar alman lazım. Oyun odaklı bir pc istiyorsan AMD alacaksın. Eğer başka ihtiyaçlar çizim vs. gibi birşey için kullanacaksan intel yeter i7 değil i5 bile yeter. He ben profesyonelim çok büyük programlar kullanacağım diyorsan i7.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şimdi şöyle bir durum var. AMD nin bu modeli intelin i5 iyle denk hatta biraz daha üst seviyesidir. Yani program bazında performans olarak. Size tavsiyem, iki modeli karşılaştıran grafikli program testleri sonuçlu incelemeleri okuyun. Fark çıkar ortaya. Keza AMD kullanırım yıllardır hiç bir sıkıntı çekmedim her türlü programı kullandım birlikte de çalıştırdım. Hele ki oyunda 3 oyunu aynı anda açıp altta bırakıp yeni oyun yüklediğimi bilirim sırf test etmek amaçlı. Söylediğim gibi oyunda yüzünüzü ağartmaz ama saydığınız programları bilmediğimden bir şey söylemem doğru olmaz. Bu yüzden riske etmeden i7 alın bence. (bunu söylediğime inanamıyorum! =) =) )))
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fiyat performans açısından AMD. Kalite ve uzun ömürlülük bakımından Intel. Önemli olan sizin ne istediğiniz, neyi ne amaçla kullanacağınız. Ben şuan AMD kullanıyorum pek memnun değilim. Intel sistem kurmayı düşünüyorum.