-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bu forum içerisinde bazen çok daraldığımı, onlarca laf anlatmama rağmen anlatamadığımı, inatla tek yönle bakıldığını, amacın sadece para olduğunu, sürekli çalıntı adımlara niyetli olan insanların varlığını, saçma rakamlara insanların kandığını, ucuz işlerle insanların kandırıldığını, herkesin kendini ağırdan sattığını, yapılan işin emekten her zaman daha değerli olduğunu, işin büyütülerek meblanın arttırıldığını, insanların iletişimle zaman kaybetmekten hoşlanmadığını, aklımın bu tarz saçma konularla yorulduğunu farkettiğimde; gördüğümde, duyduğumda bazen gerçekten bunalıyorum!
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Maxwin
http://www.oktasarim.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorunlarınıza benzer sorunları bir çok arkadaşımız yaşıyordur, bazen bende karşılaşıyorum 2 tane seo tekniği öğrenip ben seo'cuyum diye dolaşanlara bu işin bu kadar basit olmadığını anlatmakdan bıktım onlar anlamamaktan bıkmadı, bende çözümü artık bu konuda muhattap olmamak olarak buldum, sende bazı durumlarda muhattap olmamayı yada görmemeyi seçmelisin :)
"Senin için yaptıklarımın, haddi hesabı yok"
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
İçimdeki her şeyi yazmış arkadaş :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Tekrarlamak istedim, ancak önceden yazdığım yazıyı yenilemek daha mantıklı geldi.
Kendime +1 dedim bu akşam yine..
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com