Çünkü yanlış bir şekilde yapıyorsun :) Programlamadan anlamayan arkadaşların twitter vasıtası ile sitene gireceğini sanıyorsan yanılıyorsun , belki merak edip bir iki kişi bakarsa onlarda uzun süre kalmayacaktır . Tavsiyem yeni bir twitter hesabı açıp (sitenle ilişkili bir kullanıcı adı ile ) o hesapta sadece programalama ile bilgili,ilgili arkadaşlarını , grupları , organizasyonları vb şeyleri takip edip paylaşımlarını direkt gönderi değilde hashtag li şekilde atarsan etkili olacağını göreceksin.Günde farklı ülkelerden dahi 1-2 retweet alsan bu bile yeter. Çünkü SEO 'nun amacı herkesi siteye çekmek olmamalı sitende mevcut konularınla alakadar kişileri başka sitelere değilde senin sitene çekmek olmalıdır.
Ben de sosyal medyayı kullanıyorum özellikle sırayla G+ - Twitter - Facebook . G+ 'ın etkisi çok büyük doğrudan nasıl bir ilişkisi var tam emin değilim bu konuda birşeyler söylesem hata olabilir ama dolaylı yollardan etkisini olduğunu bildiğim konular var.
Ben de sosyal medyayı kullanıyorum özellikle sırayla G+ - Twitter - Facebook . G+ 'ın etkisi çok büyük doğrudan nasıl bir ilişkisi var tam emin değilim bu konuda birşeyler söylesem hata olabilir ama dolaylı yollardan etkisini olduğunu bildiğim konular var.
işte benim sorunum tam burda başlıyor öncelikle bu şekil bir çevre kurmak için biraz yükselmeli ve sosyal medyada belirli bir hitiniz olmalı diye düşünüyorum çünkü bu tarzda hesaplar var artık kimse bu tür hesaplara eski özeni göstermiyor diye düşünüyorum