lostyazilim

Sosyal Medyayı aktif olarak kullanıyor musunuz?

55 Mesajlar 8.546 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

onderveli onderveli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 4 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

chemistrap adlı üyeden alıntı

Çünkü yanlış bir şekilde yapıyorsun :) Programlamadan anlamayan arkadaşların twitter vasıtası ile sitene gireceğini sanıyorsan yanılıyorsun , belki merak edip bir iki kişi bakarsa onlarda uzun süre kalmayacaktır . Tavsiyem yeni bir twitter hesabı açıp (sitenle ilişkili bir kullanıcı adı ile ) o hesapta sadece programalama ile bilgili,ilgili arkadaşlarını , grupları , organizasyonları vb şeyleri takip edip paylaşımlarını direkt gönderi değilde hashtag li şekilde atarsan etkili olacağını göreceksin.Günde farklı ülkelerden dahi 1-2 retweet alsan bu bile yeter. Çünkü SEO 'nun amacı herkesi siteye çekmek olmamalı sitende mevcut konularınla alakadar kişileri başka sitelere değilde senin sitene çekmek olmalıdır.

Ben de sosyal medyayı kullanıyorum özellikle sırayla G+ - Twitter - Facebook . G+ 'ın etkisi çok büyük doğrudan nasıl bir ilişkisi var tam emin değilim bu konuda birşeyler söylesem hata olabilir ama dolaylı yollardan etkisini olduğunu bildiğim konular var.

işte benim sorunum tam burda başlıyor öncelikle bu şekil bir çevre kurmak için biraz yükselmeli ve sosyal medyada belirli bir hitiniz olmalı diye düşünüyorum çünkü bu tarzda hesaplar var artık kimse bu tür hesaplara eski özeni göstermiyor diye düşünüyorum

Yazılımcı Aklı
wmaraci
reklam

kafkaokur kafkaokur Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Sosyal medyasız blog, blogsuz sosyal medya düşünülemez.

selmand selmand Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Ben Pazar Günü Sitelerime facebook açtım; twitter zaten vardı.
Sitelerimde popup açtırdım ama günde 3-5 kişi geldi.
3 günde arkadaşlar filan 45 kişi yaptım; şimdi 100+ Liralık bir sponsorlu reklam verdim.
Sitelerimin hiti 20 civarında arttı.
Artık hem google hemde facebook'tan hitim var; sponsorlu tanımımım devam ediyor; şuan sayfa 330 kişi.
Deniyoruz bakalım ileride neler olacak?

DevaSepeti DevaSepeti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

BrutalStar adlı üyeden alıntı

Viral yollarla ziyaretçi çekiminin daha etkili olduğunu gördüm. Örneğin, bir spor siteniz var ve sitenize ait; bilmemnespor.com adında bir facebook sayfası varsa paylaştığınız linkler pek dikkate alınmıyor.

Fakat, örneğin; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş isimleriyle (ve ya benzer) sayfa açıp, konu ile ilgili linkleri bu sayfalarda paylaşırsanız çok daha fazla ziyaretçi getiriyor.

Buna en iyi örnek sanırım ajanspor dur bknz: https://twitter.com/Besiktas_Fans
bütün linkler ajanssporun sitesine yönlendiriyor ve takipçi sayısına dikkat ! :)

wmaraci
wmaraci

ebubekir ebubekir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
bütün hepsini çoğu zaman özellikle bu günlerde youtube fazla şekilde kullanıyorum.Google de ise hızlı şekilde indexlenebiliyorum.Reklam sız :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al