Merhaba
Arkadaşlar ramazan dolayısıyla bir önce kampanyamız bir kaç kişi ile sınırlı ücretsiz tanıtım yazısı almıştım. Normal olarak siteme tanıtım yazılarını 10 ile 15 tl arasında almaktaydım.
Bildiğiniz gibi kadir gecesine girdik bulunuyoruz kampanyamız 04.08. 00:00 da bitecektir. Hiç bir karşılık beklemeden ücretsiz makalelerinizi sitemde hiç bir zaman silinmeden dofollow backlink alacağınız şekilde faydalı bir kampanya başlatıyorum.
Not: bir önceki kampanyamda kurallara uygun olmayarak bir çok yazı geldi kabul etmedim üstüne basa basa dediğim halde özgün olmayan herhangi bir sitede veya herhangi bir arama motorunda indexlenmiş yazılarla bana geldiler geri çevirmek zorunda kaldım. Çünkü siteme hiç bir şekilde kopya içerik eklemem. Bana zararı olur. Sizede faydası olacağını sanmıyorum.
Google'ın yeni algoritmalarına göre yararlı bir backlink almak için direk sitenizi tanıtır vaziyette tanıtım yazmak değilde herhangi bir legal konuda makale yazarak içine anahtar kelimelerinize link ekleyerek yapabilirsiniz. Örneğin konuk yazar olarak yazı yazmak gibi. www.ibrahimfirat.net sitemizde hemen hemen her kategori mevcuttur herhangi bir kateoriye uygun yazınızı hazırlayın ve metin belgesi exel world veya pm ile bana ulaştırabilirsiniz. ibo.firat@gmail.com adresine ulaştırabilirsiniz konu linki ile beraber. Veya pm yolu ile.
Sitemiz oldukça kaliteli ve google'de bir yeri olan dmoz kayıtlı 1 ile 2k arası hite sahip.
Kurallar: adult warez hack vs. siteler kabul edilmez.
Yazınız kesin ve kesin özgün olmalı. Özgünlük kontrolünden geçirip eklenecek onaylanmayanlar bilgilendirilecektir.
Makalenizde bir adet özgün görsel ve 2 adet link yerleştirebilirsiniz.
Makalenizin sonuna yazar adı olarak isminizi belirtebilirsiniz.
Çok kısa makaleler onaylanmayacaktır.
Makale alımı sınırsızdır. Bugünden itibaren 04.08: 2013 00:00'a kadar
özgün makalelelerinizi yukarıda belirtilen e-posta adresine göndermeniz rica olunur kontrol edilip eklenip eklenmediği mail yolu ile bilglendirilecektir.
not: hizmet karşılıksızdır ancak isteyen google plus https://plus.google.com/u/0/112099787746717978414/ çevrelere ekleyebilir facebook sayfamızı beğenirse memnun oluruz https://www.facebook.com/ibrahim34.58