lostyazilim
tr.link

Riboyun - En iyi oyunlar ( Tavsiyeleriniz )

3 Mesajlar 900 Okunma
lstbozum
tr.link

MtcN MtcN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 45 / 49
  • Ticaret 4, (%75)
site : http://riboyun.com

Siteyi bugün açtım bu sektörde ilerlemeyi düşünüyorum belli bir bütçe ayırabilirim. Sizce ilerlemek için neler yapabilirim. Link almayı düşünüyorum bol bol hangi kelimelerle almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Guven

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Guven Guven Computer Technical Service Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Computer Technical Service
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 3 / 21
  • Ticaret 5, (%100)
Link Alırken Anahtar Kelime Yerine Site Adını Kullanırsanız Kelime Cezasından Bir Nebze Uzak Durmuş Olursunuz, Bunun Yanında Anahtar Kelime illaki Gerekecek; Oyun Sektöründeki Anahtar Kelimeleri Çeşitlendirerek Linklemelerinizi Yapmanız Sizin için Faydalı Olacaktır.

Örn :
Riboyun
Riboyun.com
Bedava Oyunlar
Kral Oyunlar
Yeni Oyunlar
Oyun Oyna

Tek Başına Link Almanız ilerlemenizi Sağlamaz, Altsayfalarınıza Çalışma Yapmalı, Tanıtım Yazıları Almalı, Sosyal Medyayı Kullanmalısınız. Siteyi Bir Bütün Olarak Değerlendirerek, Sitenin Geneline Çalışma Yaparsanız Başarılı Olabilirsiniz.
MtcN

kişi bu mesajı beğendi.

MtcN MtcN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 45 / 49
  • Ticaret 4, (%75)

Guven adlı üyeden alıntı

Link Alırken Anahtar Kelime Yerine Site Adını Kullanırsanız Kelime Cezasından Bir Nebze Uzak Durmuş Olursunuz, Bunun Yanında Anahtar Kelime illaki Gerekecek; Oyun Sektöründeki Anahtar Kelimeleri Çeşitlendirerek Linklemelerinizi Yapmanız Sizin için Faydalı Olacaktır.

Örn :
Riboyun
Riboyun.com
Bedava Oyunlar
Kral Oyunlar
Yeni Oyunlar
Oyun Oyna

Tek Başına Link Almanız ilerlemenizi Sağlamaz, Altsayfalarınıza Çalışma Yapmalı, Tanıtım Yazıları Almalı, Sosyal Medyayı Kullanmalısınız. Siteyi Bir Bütün Olarak Değerlendirerek, Sitenin Geneline Çalışma Yaparsanız Başarılı Olabilirsiniz.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al