-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Popüler işletim sistemlerinden Google üretimi Android’in resmi blogundan yapılan açıklamaya göre, Android Device Manager’a gelecek yeni güncelleme ile cihazlar uzaktan takip ve kontrol edilebilecek.
Bu ayın sonunda gelecek olan güncelleme ile cihazınızı gerçek zamanlı olarak takip edebilecek, isterseniz telefonunuz sessizde bile olsa son ses zil sesini çaldırabileceksiniz. Ayrıca kişisel bilgilerinizi korumak adına verilerinizi silebileceksiniz.
IPhone’da bulunan Find My IPhone servisine benzeyen uygulama Android 2.2 ve üstü sürümler için kullanımda olacak. Android kullanıcıları bu yeni özellikten oldukça memnun olacak gibi duruyor.
Kaynak:
http://tugraweb.net/artik-kayip-android-telefonlariniz-bulabileceksiniz/
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zaten bu tarz uygulamalar android markette mevcut , daha önce birtanesini kullanmıştım uygulamanın ismi aklımda değil ancak bir web sitesinden tabletimi kontrol etmiştim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google kutluyorum yine marketteki virüs yada çalışmayan uygulamalar yerine kendi işletim sistemine böyle güzel bir yazılım getirmesi iyi oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar bahsettiğiniz uygulamalara cihazınızda çok fazla izinler veriyorsunuz. Cihazınızın çalınma durumunda kişisel bilgilerinizi silebilmek için uygulamaya bu izni vermeniz lazım. Yani tüm bilgilerinize erişecek. Ben herhangi bir uygulamaya bu kadar izin vermem şahsen. Google'ın kendi uygulaması olsun, bizim olsun.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sony ve Apple, bu işi en iyi yapanlardan. myXperia ve Find My iPhone, görevlerini çok sağlam yere getiriyorlar. Hatta aslına bakarsanız, bu sefer Apple geride kalıyor. Wifili bir ipod, evde kaybolmussa ve kilitliyse ekran , wifiye baglanmayarak bulunamiyor. Cok sikinti yaratiyor.
Basima geldigi icin soyluyorum, calindi mi acaba :)