lostyazilim
tr.link

Aranma hacmi ve öneri

12 Mesajlar 1.869 Okunma
lstbozum
tr.link

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Yanlış mantık yürütülüyor gerçi bunu birçok kişi yapıyor. Falanca kelimenin aylık aranma hacmi şu kadar bende şu boştaki domaini alsam ilk sırada çıksam oooooo dünya kadar ziyaretçi gelir. Hayır gelmez.

Çünkü keyword kelimesini alt bölümleriyle birlikte düşünmeniz gerekir. Sadece araba diye bakarsanız ben bu kelimede ilk sırada çıkarsam bir milyon ziyaretçi gelmez. Arabayla ilgili tüm kelimeleri düşünerek bu sayıya ulaşılır.

wmaraci
reklam

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler.

Diğer arkadaşların yorumlarını da almak isteriz.

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Yanlış mantık yürütülüyor gerçi bunu birçok kişi yapıyor. Falanca kelimenin aylık aranma hacmi şu kadar bende şu boştaki domaini alsam ilk sırada çıksam oooooo dünya kadar ziyaretçi gelir. Hayır gelmez.

Çünkü keyword kelimesini alt bölümleriyle birlikte düşünmeniz gerekir. Sadece araba diye bakarsanız ben bu kelimede ilk sırada çıkarsam bir milyon ziyaretçi gelmez. Arabayla ilgili tüm kelimeleri düşünerek bu sayıya ulaşılır.

Alt alanları da google çıkarıyor zaten ama onlarda pek bir şey yok hedef kelime olarak 2 kelime olucak. Bu kelimelerde rekabet çok çok düşük. Ve benim domain keyword olucak ve rakip olmucak sizce ilk sıraya gelemez miyim?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al