-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Pr, google index, google görsel index, google backlink, alexa değerleri ve site yaşına göre bir değer çıkartıyormuş.
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%86)
yani gerçekçidir o zaman bende aklımdaki fiyat ona yakında şaşırdım açıkçası
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kesinlikle gerçekçi bir fiyat değildir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Wmaracının fiyatı 520 bin küsür tl çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bende gerçekçi olmadığını düşünüyorum dediğiniz özelliklerin yanında sitenin hiti aldığını reklamların geliri gibi değerleri hesaplayamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önemli olan bu tarz değerlendirmeler yapan sitelerin siten için biçtiği değer değil, önemli olan sitene o parayı verecek kişiyi bulmak.
Ayrıca site türü de çok önemli. Mesela 1.600 hitli bir adult siten olur, 200 lira veren anca bulursun. Yine 1.600 hitli atıyorum teknoloji siten olur 600-700 lira civarı verecek bulabilirsin. Senin sitende warez, o yüzden 1.600 TL verecek adam bulunacağını hiç sanmıyorum.
Bu tarz değerlendirme siteleri, sitelerin fiyatı için çok önemli olan sitenin yazılımı, lisanslı mı lisanssız mı, tasarımı, gelir modeli var mı gibi daha sayılabilinecek bir çok özelliği dikkate almazlar. Bunlar dikkate alınmadıktan sonra çıkan sonucu da dikkate almamak gerek.
2 kişi bu mesajı beğendi.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%86)
tabiki oda önemlidir ben suan satmayı düşünmüyorum ama şuda vardır bir teknoloji sitesi ile bir film sitesi karşılaştırılamaz.Ne kadar teknoloji sitesinin aranma kısmı ile film sitesi bir değildir.iyi bir yerde olan film sitesi büyük paralar eder bence illegal ws. bakılmaz bunlara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
csnv5353 adlı üyeden alıntı
tabiki oda önemlidir ben suan satmayı düşünmüyorum ama şuda vardır bir teknoloji sitesi ile bir film sitesi karşılaştırılamaz.Ne kadar teknoloji sitesinin aranma kısmı ile film sitesi bir değildir.iyi bir yerde olan film sitesi büyük paralar eder bence illegal ws. bakılmaz bunlara.
İllegale nasıl bakılmaz =) Siteyi alacak kişi başının belaya girmesinden çekinir. Teknoloji sitesine google adwords dahil bütün reklam formatlarını koyabilirsin ama film sitesine koyamazsın.
Teknoloji sitesinin mahkeme kararı ile kapanma ihtimali yüzde 1'ken, film sitesinin kapanma ihtimali yüzde 80 hatta yüzde 90'dır.
Ben 5 sene film işi yaptım. O yüzden film işlerini çok iyi bilirim. Film sitelerindeki filmler download ise bir kaç ayda linkler silinir, online izleme ise yüklenilen site ya kaldırır yada site bir süre sonra kapanır. Fakat teknoloji sitesinde bu tarz dertler yoktur.
Tüm bu saydığım ve daha sayabileceğim onlarca durum 1.600 hitli bir teknoloji sitesini, 1.600 hitli bir film sitesinden daha değerli yapar.
Ayrıca benim karşılaştırmam hit üzerindendi. Yani 1.600 hitli bir teknoloji sitesi, yine 1.600 hitli bir film sitesinden daha değerlidir diyorum. Hit bazlı konuştuğun zaman aranma ve benzeri durumları göz ardı etmen gerek.
Hepsini geçtim benim 1 ayda, günde 18 saatte sıfırdan kodladığım siteyi değerlendirdiğimde 132 lira değer biçti. Fakat o siteyi 5 bin liradan aşağı yapacak kişi bulmak zor. Demek istediğim bir sitenin asıl değeri sadece hite yada hit benzeri durumlara bakılarak anlaşılmaz.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com