Merhaba arkadaşlar öncelikle sorunum hakkında baya bir araştırma yaptım bunu belirtmek isterim, olabilecek her yöntemi denedim, genede gözden kaçmış olabilecek bir kaç işlem olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunum ortam kütüphanesinde resimleri göremiyorum. Yazılara bu sebeple resim ekleyemiyorum. upload kısmındada hata alıyorum.

admin-ajax.php response olarak

artı sonuç gözüküyor bu sepeple imagelar gözükmüyor.

Admin sayfasında da bu kodu eklenmiş olarak görüyorum ama nerden geldiğini nasıl eklendiğini bulamadım.

Admin ve include klasörlerini değiştirdim, eklentileri kapattım, sildim tek tek denedim, default temaya çevirdim, wp-config script ayarlarını değiştirdim, htacsess kontrollerini yaptım ama bir sonuca ulaşamadım.
Şuanda 3.6 sürümünü kullanıyorum. 3.5.2 sürümündende aynı problemi yaşıyordum.

Belki bu sorunla karşılaşmış bir arkadaş vardır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.:)

Herkeze iyi bayramlar.

Ayrıca sadece admin-ajax.php linkini çalıştırınca response olarak ß¡P sonucu gözüküyor normalde 0 gelmesi gerekirdi. Çıldırmaya az kaldı :D az Yardım yardım

Ek Olarak: Sorunu tespit ettim sonunda, W3 Total Cache eklentisi yüzünden oluyormuş, bu eklentinin alternatifi varmı yada neden bu şekilde bir sorun çıkartmış olabilir?