KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda beyin fırtınası yapmak istiyorum çünkü öyle bir çıkmaza girdim ki kafayı yiyeceğim, lütfen yardımcı olun.
Notebook Aldım 28.07.2013 tarihinde, az sarjı gidiyor diye doldur boşalt yapmaya başladım 7. günün sonunda. Bugün boşalt yaptım tam dolum için şarjı taktım baktım şarj almıyor bidaha çıkardım taktım şarj almıyor. Sonra power tuşuna bastım önde turuncu ışık üç kez yandı söndü ama yine bir tetikleme olmadı şarj almıyor.
Ürün henüz garantili ve 1 ayı dolmadığı için değişim şansı bile olabilirmiş fakat bende şöyle bir durum var; 3 sürücüden oluşan 1 TB'lik harddiskimde G: sürücümde çok önemli veriler var fakat bilgisayarı açamadığım için orayı biçimlendirip silemiyorum. Servise bu verilerle göndermeyi de göze alamıyorum kopyalanır felan diye.
Bu nokta da nasıl bir çözüm yolu öneririsiniz siz olsaydınız ne yapardınız? Bayramdan sonraya yani pazartesiye kadar karar vermek için vaktim var. Kafayı yemeden yardım edin lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bataryayı çıkardıktan sonra direk adaptör ile açabilmeniz gerekiyor.Ben arada pil dinlensin diye 1-2 gün pilsin kullanıyorum öyle
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bataryayı çıkarıp sadece prize bağlayarak çalıştırmayı denedin mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Batarya bunlarda birleşik çıkarılmıyor yani o benimde aklıma geldide z500 modelinde o şans yok. Bu verileri kurtarmadanda teknik servise göndermek istemiyorum. Yardım eden arkadaşa süpriz bir güzelliğim olacak fikir verin lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam başka adaptörle denediniz mi adaptörde sorun olmasın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam servise yollarken harddisktede sorun var derseniz belki değiştirirler bakmadan diyeceğim ama yine de kontrol edebilirler. Bilgili arkadaşların yorumlarını bekleyin isterseniz ben aklıma birşey gelirse yine yazarım konuya :)
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
teknik serviste veri yedekleyeceklerini sanmıyorum.Bilgisayarı verirken size soracaklardır format atılması uygunmudur diye siz evet dediğiniz takdirde yedekliyeceklerini sanmıyorum.Tabiri caiz ise bilgi hırsızlarını pek işe alacaklarına da ihtimal vermiyorum :) eğer paranın önemi yok derseniz bilgisayarın arka kapağını açıp pili çıkardıktan sonra çalıştırmayı deneyebilirsiniz ki o zamanda garanti dışında kalma durumu var.Genelde harddisk yuvalarının ayrı vidaları oluyor oradan çıkarıp başka bir bilgisayara takıpta silebilirsiniz.