Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Niye müdahale edelim ki? Fikirlerinizi izliyor / dinliyoruz / değerlendiriyoruz işte.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
.** .**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forum kalitesi olsun, görünümü olsun, içerdiği araçlar olsun, yönetimi olsun bence gayet iyi durumda sadece forumun gelişmesi için ticareti teşvik edicek adımlar gerekiyor. Bence hiç bi' wm forumunda olmadığı kadar hatrı sayılır paylaşımlar yapılıyor. Forum şuan için çok iyi bi' noktada daha da ileri gitmesi pek tabi ki de yönetimin elinde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Haklısındır belki >
http://prntscr.com/1kb3hd :).
Genel Mesaj:
------------------------
Unutulan bir şeyler var.
Wmaraci.com'un üç yılda geldiği nokta ve büyüme ivmesinin düşmemesi aksine sürekli güncellenen içeriği,araçları,yenilikleri,ilkleri ve üyelerine,temel yapı taşlarına değer veren bir forum olarak hızla büyüyor olması.
Tabi yapılacak,yapılması gereken şeyler var mı var tabi;ki yapılaması gerekenleri de yöneticilerimiz zamanla yapıyor :).
Ticari kategori için yeni düzenlenecek olan uygulamaları sabırsızlıkla bekliyorum ve ticari akışın bu tarafa yeni uygulamalar ile çekilebileceğine inanıyorum :).
{ Ticari kategorilere olan ilginin artmasında bizlere de görevler düşüyor diye düşünüyorum.. . }
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
*** üyeliğim yok olmasada olur diye düşünüyorum çünkü aradığım herşeyi burada buluyorum.
Benim e-ticaret konusunda düşüncelerim şöyle;
*Güvenilirliği arttırmak için kullanıcıların tc kimlik no doğrulama ve cep telefonu doğrulaması getirtilebilir. Ayrıca Daha önceden kullanıcı adı olup kapatılan hesaplara karşı olarak e-ticarete konu açarken cep telefonu onayı istinelebilir.
*Bir diğer yöntem ise ebay sitelerinin kullanmış olduğu alıcı ve satıcı onay bildirgesi. Bu şekilde bir uygulama geliştirebiliriz(siniz) bu sayede satın alan kişi hizmetten memnun olmama gibi durumlar ödemeyi ger çekmesi(forum yönetimi kontolunde yapılmalı)
Bir diğer eleştirim ise geçici veya kalıcı banlamalarda itiraz edebilme gibi durumların olmaması(yada ben bilmiyorum) geçenlerde 15 gün itibari ile uzaklaştırma aldım ama 15 gün boyunda kimse ile irtibata geçemedim (iletişimden yazdım cevap gelmiyor) bunun üzerine durulabilir.
Saygılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
İnternet **************lığı artık meslek haline geldi. Şöyle ki, bu mesleği icra eden dalkavuklar, vicdansızlar, hainler Allah'tan korkmazlar, hiç bir şeyden çekinmiyorlar.
Tc kimlik numarası, cep telefonu, hesap bilgileri dahil her şeyi korkmadan, utanmadan ve sıkılmadan karşısındaki alıcı veya satıcıyla paylaşıyorlar.
Çünkü ülkemizde büyük vurgun olmadıkça bir yaptırım söz konusu değil. Elbette istisnai durumlar göz önünde bulundurulabilir. Fakat bu çok nadir görülen bir olaydır.
Ticaret sistemi hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü internet üzerinden çok nadir alışveriş yaparım.
Yaptığım alışverişlerde sunucu ve alan adlarıyla alakalıdır.
Burası çok yakışıklı bir platform. Özellikle kişiler arası uslubu çok beğeniyorum.
Neyse, bekleyecez ve göreceğiz inşALLAH.
1 kişi bu mesajı beğendi.