-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onur89TR adlı üyeden alıntı
Internet Explorer'da margin ile ortalama işlemez sözüne katılmıyorum. IE7'den IE10'a kadar desteklemekte. Ve bundan sonra da destekleyecektir. text-align: center; yazıyı ortalar, div'i değil. Bunları IE'ye odaklı tema yapan biri olarak söylüyorum.
son ie sürümü bunu destekliyor evet ancak eski sürümler için uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyince.
Gördüğün gibi. Yeni bilgisayarda ienin son sürümü yüklü ancak okullarda bulunan eski bilgisayarlar gibi bir yerden girince morilini bozabiliyor. Hatta internette online screenshot alan siteler vardır bunlar sunucu ile çalıştığı için screenshot aldıkları tarayıcılar sanırım eski sürüm örneğin thumbaliz gibi bunlarda site yamuk çıkar bunun gibi.
Çözüm:
Yanlış bilgi aktarmak istemem ama benim çözümüm bu şekilde.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
valkyrieİmzam da bulunan site bloğumdur.
Kimmiş ku bu erol semin? Vardır herhalde bir mail adresi, blogger'i birşeyi ?
Öncelikle ben temayı kimseye bu benim temam diyerek sunmadım ve hiç bir internet sitemde yayınlamış değildir,kendinizin paylaşıma sunduğunuz bu tema hakkında geriye dönük olarak hatırlama gayreti göstermiş olsaydınız eğer bu konuda benim adımı kullanmış olmazdınız buyrunu buda temanın Psd formatında paylaşımının yapıldığı
wmaraci linkiniz.Şimdi Sadece sizde ve bende olmadığını ve hiç bir sitede kendi adıma paylaşıma sunmadığımı öğrendiniz..
Sürçü lisan ettiysem affola..
Herkese iyi forumlar dilerim.
Eğer sen bir melodi olsaydın,...
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Piyasada birçok tema birbirine benziyor. Hepsinde header, menüler, yan menü, indeks alanı, footer mevcut ve indeks alanıdaki yazılarda yazar, okuma sayısı, kategori gibi özellikler var ve çoğu temada bu alanlar standart konumda. Hatta hepsinin sidebar bölümleri aynı yazılıyor. Sence tek benzeyen tema bu mu?
Onu geçtim birisi temanın aynısı kopyalayıp satıyor, ona birşey denmiyor ama tema işine yeni girmiş ve büyük ihtimal ücretsiz sunacak olan kişi baltalanıyor. Bırak gelişsin arkadaş.
Amacım forumda birçok arkadaş, yeni wordpress işine başlayanları küçümseyip şevkini kırıyor. Biraz gaz verin arkadaşlara, yol gösterin ne olacak :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hiç paylaşmadım arkadaşım.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
conrad adlı üyeden alıntı
Hocam gerçekten olayın buralara geleceğini bilmiyordum. Ben sadece psd'yi kodlamaya çalıştım. Kusura bakmayın. Ama birçok kişi baltaladı konuyu.
Sizinle ilgili bir problemim yok. Sadece tasarımın kopya olduğunu ima etmeye çalışanlara seslendim. Baltalayanlar için yetkiliye bildirimde bulunabilirsiniz benim için problem teşkil etmiyor. Ürünümü kendi ürünüymüş gibi tanıtanlar var ona şaştım :)
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
Sizinle ilgili bir problemim yok. Sadece tasarımın kopya olduğunu ima etmeye çalışanlara seslendim. Baltalayanlar için yetkiliye bildirimde bulunabilirsiniz benim için problem teşkil etmiyor. Ürünümü kendi ürünüymüş gibi tanıtanlar var ona şaştım :)
Kimse sizin olanı kendisi adına sunmuyor arkadaş benden aldığı için benim çizdiğimi sanmış olabilir başkasının olanı sahiplenicek kadar küçülmedik emeğine sağlık.
Eğer sen bir melodi olsaydın,...
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-