lostyazilim
tr.link

Wordpress 3.6 guncellemesinden sonra oluşan hata

5 Mesajlar 895 Okunma
lstbozum
tr.link

gundemim gundemim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar wordpress 3.6 güncellemesi çıktıktan sonra hemen güncelleme yapmadım.Tam olarak tüm sorunlar ve şuan benim yaşadığım gibi hatalar düzeltilir diye.Dün artık güncelleme yapıyım dedim. Keşke demez olaydım.

Şuan web sitemde wordpress 3.6 güncellemesinden sonra aşağıdaki lanet hatayı alıyorum ara ara

Aşağıdaki hata bazen 2 3 dakika olmuyor.Sonra herhangi bir konu başlığına veya web sitesinin anasayfasında sayfa yenilemede bile bu hatayı alıyorum.İnternetten araştırdıklarımın çoğunu denedim.Hosting firması vs ilede görüştüm.Yazılım kaynaklı bir hata diyip başından savıyorlar.

Acaba bu hatanın çözümünü bilenler yardım edebilirler mi ?Yardım edenden şimdiden Allah razı olsun.

Web sitem: gundemim.net

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

wmaraci
reklam

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Burayı bir incele hocam http://www.bilgiliportal.com/500-internal-server-error-hatasi-ve-cozumu-2.html senin sorunun 500 internal server error hatası yane burdaki çözümlerden yada googleda sorunun adını yazıp detaylı araştırma yap.

gundemim gundemim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Burayı bir incele hocam http://www.bilgiliportal.com/500-internal-server-error-hatasi-ve-cozumu-2.html senin sorunun 500 internal server error hatası yane burdaki çözümlerden yada googleda sorunun adını yazıp detaylı araştırma yap.

Oradaki bilgileri vs hepsini denedim halada araştırıyorum.Herhangi bir çözüm olmadı.

Yorummun için teşekkürler

kalbimiver kalbimiver kalbimiver.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)
More information about this error may be available in the server error log.
(Bu hata hakkında daha fazla bilgi sunucu hata günlüğüne mevcut olabilir.)

cpanelden günlük (Eylem Günlüğü) nü incele istersen hocam. host sağlayacın ile de görüş istersen hocam

olmadı benim gibi yap eski sürüme geri dön

https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
wmaraci
wmaraci

teymir teymir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Online Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 21 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Bu aralar 500 internal server hataları çok yaşanıyor wordpress sitelerinde, bir sürü bilgi var hangisi tam olarak işe yarıyor bende bilmiyorum ama çoğunluklu host ile ilgili bir sıkıntı olabilir,

internette de genellikle WP eklentileri durdur, FTP'den plugins klasörünü "eski plugins" olarak değiştir, yeni klasör açıp "plugins" adını ver sonra siteden pluginleri tekrar aktif et,
chrome, IE, firefox hangisini kullanıyorsan önbelleği temizle veya toptan kaldırıp yükle

tarzında öneriler mevcut, hiçbiri işe yaramazsa kendiliğinden geçer zamanla :)
gundemim

kişi bu mesajı beğendi.

Semsector.com - SEM - SEO - Sosyal Medya
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al