-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar wordpress 3.6 güncellemesi çıktıktan sonra hemen güncelleme yapmadım.Tam olarak tüm sorunlar ve şuan benim yaşadığım gibi hatalar düzeltilir diye.Dün artık güncelleme yapıyım dedim. Keşke demez olaydım.
Şuan web sitemde wordpress 3.6 güncellemesinden sonra aşağıdaki lanet hatayı alıyorum ara ara
Aşağıdaki hata bazen 2 3 dakika olmuyor.Sonra herhangi bir konu başlığına veya web sitesinin anasayfasında sayfa yenilemede bile bu hatayı alıyorum.İnternetten araştırdıklarımın çoğunu denedim.Hosting firması vs ilede görüştüm.Yazılım kaynaklı bir hata diyip başından savıyorlar.
Acaba bu hatanın çözümünü bilenler yardım edebilirler mi ?Yardım edenden şimdiden Allah razı olsun.
Web sitem: gundemim.net
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
More information about this error may be available in the server error log.
(Bu hata hakkında daha fazla bilgi sunucu hata günlüğüne mevcut olabilir.)
cpanelden günlük (Eylem Günlüğü) nü incele istersen hocam. host sağlayacın ile de görüş istersen hocam
olmadı benim gibi yap eski sürüme geri dön
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Online Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu aralar 500 internal server hataları çok yaşanıyor wordpress sitelerinde, bir sürü bilgi var hangisi tam olarak işe yarıyor bende bilmiyorum ama çoğunluklu host ile ilgili bir sıkıntı olabilir,
internette de genellikle WP eklentileri durdur, FTP'den plugins klasörünü "eski plugins" olarak değiştir, yeni klasör açıp "plugins" adını ver sonra siteden pluginleri tekrar aktif et,
chrome, IE, firefox hangisini kullanıyorsan önbelleği temizle veya toptan kaldırıp yükle
tarzında öneriler mevcut, hiçbiri işe yaramazsa kendiliğinden geçer zamanla :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Semsector.com - SEM - SEO - Sosyal Medya