lostyazilim
tr.link

Seolu Domain

8 Mesajlar 1.592 Okunma
acebozum
tr.link

JankeN JankeN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek online pazarlama
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba

Aklıma takılan çok önemli bir soru için rahatsız ediyorum .Ama bunu öğrenmem gerekli. Buna göre domain alıcam.

Şimdi ben bir domain almak istiyorum. Mesela evdeis.com ve evdeisilanlari.com aldım diyelim. İşte benim asıl kafama takılan konu burada başlıyo. Şimdi Google de evde iş diye bir arama yaptığımda hangi site daha yukarıda çıkar?

evdeis.com mu?
evdeisilanlari.com mu?

Not:
Eşit Şartlarda, eşit seo,eşit yazı,eşit backlink vs... Her konuda eşit olacak 2 sitede.

webimgo

SERHAT SERHAT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 1 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
Birşey degişmez Sanırım Sonucta iki domaindede evdeis kelimesi geciyor.

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)

parakazan adlı üyeden alıntı

Merhaba

Aklıma takılan çok önemli bir soru için rahatsız ediyorum .Ama bunu öğrenmem gerekli. Buna göre domain alıcam.

Şimdi ben bir domain almak istiyorum. Mesela evdeis.com ve evdeisilanlari.com aldım diyelim. İşte benim asıl kafama takılan konu burada başlıyo. Şimdi Google de evde iş diye bir arama yaptığımda hangi site daha yukarıda çıkar?

evdeisi.com mu?
evdeisilanlari.com mu?

Not:
Eşit Şartlarda, eşit seo,eşit yazı,eşit backlink vs... Her konuda eşit olacak 2 sitede.

İşaretlemiş olduğum 2 domain farklı karakterler içeriyor. Eğer domain evdeis.com ise evdeisilanlari.com domainine göre daha avantajlı olacaktır. Sonuç itibariyle tüm çalışmalar eşit yapılacak. Neden o domain dersenizde kısa öz sonuca dayalı. Arama kelimeniz evde iş ilanları olmuş olsaydı bu sefer 2. domain aktif olacak ve sıralamada önceliği alacaktı.

🔒 http://mcmyazilim.com

JankeN JankeN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek online pazarlama
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

sonses10 adlı üyeden alıntı

İşaretlemiş olduğum 2 domain farklı karakterler içeriyor. Eğer domain evdeis.com ise evdeisilanlari.com domainine göre daha avantajlı olacaktır. Sonuç itibariyle tüm çalışmalar eşit yapılacak. Neden o domain dersenizde kısa öz sonuca dayalı. Arama kelimeniz evde iş ilanları olmuş olsaydı bu sefer 2. domain aktif olacak ve sıralamada önceliği alacaktı.

yani evdeis.com daha avantajlı diyosunuz? Tekrar teşekkürler. Peki siz bu durumda hangi domain alırdınız? Sonuçta evde is diye arattığınızda 2 domain de iyi yerlerde bulunacaktır. Ama evde iş ilanları diye arattığımızda 2. domain ön plaan çıkacaktır. Ozaman ilk domaine göre daha mı avantajlı oluyor?

wmaraci
wmaraci

CyberDisposer CyberDisposer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 10 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Ben evdeis.com'u alırdım. Çünkü google uzun domainleri sevmiyor yeni algoritmaya göre. Ayrıca evdeis.com çok akılda kalıcı bir kelime. Ayrıca domain jeneriğe yakın sayılır.

Rednoize Rednoize Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İşletmeci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1105
  • Beğeniler 577 / 331
  • Ticaret 18, (%100)

CyberDisposer adlı üyeden alıntı

Ben evdeis.com'u alırdım. Çünkü google uzun domainleri sevmiyor yeni algoritmaya göre. Ayrıca evdeis.com çok akılda kalıcı bir kelime. Ayrıca domain jeneriğe yakın sayılır.

Alakası yok uzun domain sevmemeyle. İstediği kadar uzun olsun içerik özgün olunca herkes sever. :)

kulpsuzfincan kulpsuzfincan Art Director Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 4, (%100)
kıy paraya evde.is al :)
https://onlydomains.secure-admin.com/domain/default/domainSearch/domain/evde/tlds/is

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3954
  • Ticaret 18, (%100)
Arama sadece evde iş şeklinde olacaksa, sadece bu kelimelerden oluşan evdeis.com alan adına öncelik verilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al