lostyazilim
tr.link

Konu Eklerken Bu Hatayı Alıyorum Nasıl Çözebilirim ?

6 Mesajlar 752 Okunma
lstbozum
tr.link

uzmanegitimi uzmanegitimi webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar wp sitemde yeni konu eklerlen konuyu yayınla diyorum konu ana sayfada yayınlanıyor, fakat konu yayınlama sayfasında aşağıdaki hata ekranını alıyorum...

Bu Hatayı Nasıl Çözebilirim...

WordPress database error: [MySQL server has gone away]
SELECT tr.term_taxonomy_id FROM wp_term_relationships AS tr INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tr.object_id IN (2632) AND tt.taxonomy IN ('post_tag')

wmaraci
reklam

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
MySQL server'ınızı kontrol edebiliyorsanız bu konuda çözüm sağlayabilirsiniz. Ayrıca kesin olmamakla birlikte Workaround for WordPress database error: [MySQL server has gone away] for different versions of Wordpress konusunu da inceleyebilirsiniz.
Wordpress.org Konusu üzerinde tartışılmış olan bilgilerde bunlar söylenilmiş özetle. İncelemenizi tavsiye ederim.

chemistrap chemistrap WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seyyah-ı Avare
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 20 / 67
  • Ticaret 2, (%100)
şöyle bir şeyde var ;
http://www.techmesto.com/solving-wordpress-mysql-gone-error/

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Oğulcan adlı üyeden alıntı

Wordpress.org Konusu üzerinde tartışılmış olan bilgilerde bunlar söylenilmiş özetle. İncelemenizi tavsiye ederim.

yardımcı olmaya çalıştığın için öncelikle teşekkür ederim kardeşim. fakat verdiğin siteye girdim. ama google chorme bu sayfaları türkçeye çevirmediği için sorunu çözemedim..

Ek Olarak:

chemistrap adlı üyeden alıntı

şöyle bir şeyde var ;
http://www.techmesto.com/solving-wordpress-mysql-gone-error/

chemistrap kardeş sanada teşekkür ederim...arkadaşlar benim tarayıcıda bir sorun var galiba ? verdiğiniz siteleri türkçeye çevirmiyor, haliylede sitelerdeki çözümleri anlamıyorum...

Ek Olarak: sorunu çözebilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

wmaraci
wmaraci

Chelt Chelt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 9 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
wp ayarlarınız ile oynadınız mı config veya başka bir dosya ile. muhtemelen taxonomy ayarlarınızdan kaynaklı bir sorun. dilerseniz yardımcı olabilirim. pm ile irtibata geçebiliriz.

Ek Olarak: wp ayarlarınız ile oynadınız mı config veya başka bir dosya ile. muhtemelen taxonomy ayarlarınızdan kaynaklı bir sorun. dilerseniz yardımcı olabilirim. pm ile irtibata geçebiliriz.

Ayrıca : Hosting firmanız ile iletişime geçmenizde fayda var. Hosting sağlayıcınız neresi ?

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Chelt adlı üyeden alıntı

wp ayarlarınız ile oynadınız mı config veya başka bir dosya ile. muhtemelen taxonomy ayarlarınızdan kaynaklı bir sorun. dilerseniz yardımcı olabilirim. pm ile irtibata geçebiliriz.

Ek Olarak: wp ayarlarınız ile oynadınız mı config veya başka bir dosya ile. muhtemelen taxonomy ayarlarınızdan kaynaklı bir sorun. dilerseniz yardımcı olabilirim. pm ile irtibata geçebiliriz.

Ayrıca : Hosting firmanız ile iletişime geçmenizde fayda var. Hosting sağlayıcınız neresi ?

hocam hiç bir ayarda oynama yapmadım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al