-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, duyduguma göre mybb ücretsizmiş.. Bende ilk forumumu açmayı planlıyorum :) Şöyle sağlamından 1080p film indirme forumu açmayı planlıyorum konuları sadece ben açacagım ve üye olmayanların linkleri göremeyeceği bir forum :) Nasıl yapacagım hakkında bana bilgi verebilirmisiniz acaba :) Ve tahminen birtek domain masrafı olacak ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mybb ücretsiz forum scriptidir kurulum yapmak için hosta ihtiyacın var
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öğrenme aşaması için = 10tl.net
FTP Öğrenme = 000webhost.com
Gelişme aşaması için = Host + Domain
Hocam merhaba. Kıssadan hissemi üstte geçtim. Şimdi açıklama bölümündeyim. 5 yıldır MyBB ile ilgileniyorum. Konuya cevap yazmadan edemedim.
10tl.net
10tl.net 'e girip ücretsiz forum kurabilir, destek sitesinden destek alabilir ve Türkçe olduğu için bundan rahatlıkla faydalanabilirsiniz.
000webhost.com
Burası ücretsiz host veren bir site. Size host verip, domain verip, kullanmanızı sağlıyor. Üstelik bir sıkıntısıda yok. Sadece ücretsiz domainlerden yararlanıyorsunuz. Yani en iyi domaini comlu.com
Host ve Domain
Zaten burayı biliyorsunuzdur ama yine de anlatayım. Bir kurumsal firmadan host alıp, domain firmasından domain alıyorsunuz ve bu ns'leri hostunuza yönlendiriyorsunuz. Böylece wmaraci.com/forum gibi bir forumunuz oluyor.
İyi forumlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
forum.ac ücretsiz kendi domainini kullanabiliyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sadece MyBB yeterli olmaz yani anlamı olmaz onu kuracağınız bir host olması lazım.
Eğer ilk başta öğrenmek için kuracaksanız ücretsiz hostları seçebilirsniz ama en baştan düzgün başlamak istiyorsanız host + domain almanız gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-