-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Blogger her açıdan iyidir. En önemlisi hack derdi yok google güvencesi ve hızlı yükseliş wordpresste bir çok eklenti ekleniyor bu onu profosyonel olarak mı gösteriyor acaba. blogger o kadar kaliteli ve kendini aşmışki tartışmaya bile sokulmaz, bloggerde seo ayarları olmaması onun basit olmasını göstermez çünkü bloggerin seo ayarları tamamen googleye göre mühendislerce otomatik olarak ayarlanmış vaziyette ve çok iyi olduğundan eklentilere ihtiyac duymayan tas tamam bir şeydir blogger. Wordpress uğraşmaktır, çabalamaktır, bosa zaman geçirmek için zorlanmaktır. Blogger hersey hazır halde hemde en iyi şekilde 2013 olmuş yıl hla wordpress mi blogger mi tartışılıyor her ikisinide kullanmış biri olarak blogger derim ve 10 bin site açsam gene bloggerden açarım blogger kendini aşmış ama bunu görmek için biraz bizim bir şeyleri aşabilmemiz gerek
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
Maxwin
http://www.oktasarim.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acemi bir kişinin ilk basamağı her zaman blogger olmuştur zamanla işi kavradıkça wordpress veya benzeri sistemlere geçiş yapılmıştır. Bende ilk web tasarım çalışmalarıma başladığımda blogger v.b. siteleri kullanmıştım. Zaman geçtikçe diğer sistemlere geçiş yaptık, wordpress blogger'a göre daha fazla imkan sağladığı için üst basamağıdır demek yanlış olmaz.
"Senin için yaptıklarımın, haddi hesabı yok"
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Maxwin adlı üyeden alıntı
Acemi bir kişinin ilk basamağı her zaman blogger olmuştur zamanla işi kavradıkça wordpress veya benzeri sistemlere geçiş yapılmıştır. Bende ilk web tasarım çalışmalarıma başladığımda blogger v.b. siteleri kullanmıştım. Zaman geçtikçe diğer sistemlere geçiş yaptık, wordpress blogger'a göre daha fazla imkan sağladığı için üst basamağıdır demek yanlış olmaz.
bu konu hakkında detaylı bir makale yazacağımı söylemiştim her zaman blogger diyorum neden dediğimi anlamanız dileğiyle
Oku
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress eklenti ve tema yönünden görsellik yönünden çok zengin. üzerinde çalışılırsa profesyonel anlamda harika işler çıkar, çıkıyorda. fakat bireysel olarak wordpress tercih edilecekse domain+host ücretiyle beraber sitenin bakım çalışmalarınıda aksatmamak gerekir. eğer bunları bilmeyen veya yeterli tecrubeye sahip değilseniz başınız hack gibi saldırılarlada ağrıyabilir.
blogger'ın ilk ve en önemli artısı bence google'ın olması. ayrıca temalarda çeşit artmaya başladı. eklentilerde yeterli derecede var. admin panelini ben çok beğeniyorum. artı olarakta host almıyorsunuz. blogger sitenizi google host ediyor. böylelikle hack ve saldırılardan korunuyorsunuz. isterseniz domaininizi yönlendirip "siteadresi.com" olarakta kullanabiliyorsunuz.
şahsen kişisel bir blog açmayı düşünüyorsanız bloggerı tavsiye ederim. eğer kod bilginiz iyi, görselliğe önem veriyorsanız, profesyonel anlamda düşünüyorsanız wordpress tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 Hafta önce wordpress kurdum host+domain aldım fakat şimdiki aklım olsa bir tane domain alır blogger açar yönlendirirdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogger ve Wordpress'i uzun süre kullandım.Blogger yeni başlayanlar için Wordpress ise bu işte ilerleyenler için diye düşünüyorum.
Rockqun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin düşüncesi başkadır.İkisinide kullandım fakat,Wordpress derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogger ile blog kuran herkesin sitesi geliştikten sonra ' keşke wordpress kursaydım ' dediğini duyuyorum :)
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hosting derdiyle uğraşmak istemeyenler için blogger her zaman iyidir. Çünkü düzgün bir firmayla çalışmazsanız çok başınız ağrıyabilir. Wordpress kuran kişinin paraya da kıyması gerek yani... Paraya kıymıyorsa 3 kuruşluk hostlarla blogger bir site ile baş etmesi imkansız :) blogger'ın en büyük avantajı kesinti sorunu neredeyse hiç olmamasıdır.