Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her din insanın önce ailesiyle, sonra çevresiyle birlikte tatlı dille, güzel sözlerle bize aşılanmıyor mu zaten... Kendini bunlardan soyutlayabiliyorsan en özgürü sensin hayatta. Ben de bunu yaptım ve mutluyum. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
İlluminati inancını daha kolay aşılamak için böyle markalar çıkartıyorlar bana göre yani bunları böyle tartışma konusu yapmaya bile gerek yok. Tabi herkesin inandığı bir şey vardır. Buna saygı duyuyorum fakat böyle bir markanın illuminati inancıyla alaklı yargıları yumuşatmak amaçlı kurulduğunu düşünüyorum.
Makale & Editörlük Hizmetleri
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Onu bunu bilmem müzik beni nirvanaya çıkarttı tüm çakralarım açıldı sizi seviyorum doslarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İfşa edelim derken ifşa olmak.
(bkz. ava giderken avlanmak)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Açıkçası bende merak ettim nasıl birşey olacağını.
İlluminati bir efsane de olabilir gerçekte bu konuyu emin olun hiç kimse bilmiyor, herkes kendi görüşlerini ve teoremlerini açıklıyor sadece.Olup olmadığı hakkında kimsenin %100 kanıtını görmedim bu zamana kadar.Herşey varsayım üzerinden ilerliyor.
Ancak şunu unutmamak gerekir, insanoğlu bazı şeylerde insanları caydırmak için belli yöntemler kullanıyor.Örnek vermek gerekirse UFO'ların hala varolup olmadığı belli değil ve bunu Amerika lehine çevirmiş durumda.Çoğu izlediğiniz UFO videoları profesyonelce montajlanmış videolar.Uzaylıların olma ihtimali var ancak olmasa bile Amerika bunu kullanarak insanların dikkatini bir yere çekebiliyor kısa bir süreliğine.
Yada sizlere mobese örneğini vermek istiyorum.Eskişehir'de mobeseler 2-3 sene önce yerleştirilmeye başladı.Tüm mobeseler yerlerini aldı ancak hala kullanımdışı hepsi.Eminiyet mensupları insanları caydırmak için aktif olduklarını belirtiyor.Ve bu sayede insanlar kırmızı ışıklarda geçmeden önce bir kez daha düşünüyor.
Demek istediğim şey tüm dünyayı 5 kişi 10 kişi yönetiyor diye teoremler ortaya atan insanlar amaçlarına büyük ölçüde ulaştılar.Kimse bu 5-10 kişinin yönetmesini istemediği için bir bakıma isyan ediyor bu duruma ve bu isyan çığ gibi büyüyor dünya genelinde.Mısır'daki, İran'daki, Suriye'deki isyanların soğuk savaşların bir sonucu olduğunu bilmeyeniniz yoktur :) o isyanları kendi halkları değil başka ülkelerin ajanları başlatıyor.
Uykusuz olduğum için konudan biraz sapmış olabilirim ancak ne demek istediğimi çoğu kişi anlayacaktır :)