lostyazilim
tr.link

Wordpress Siteme Saldırıyolar

20 Mesajlar 3.124 Okunma
acebozum
tr.link

harddepo harddepo İlginizi çeken içerikler Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 59 / 71
  • Ticaret 11, (%100)
Hiç bir şekilde warez kullanmayın eger warez kullanmıyorsanız hostunuzda açık vardır

www.kirlipanda.com
wmaraci
reklam

Jevel Jevel Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 502
  • Beğeniler 13 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Veritabanı hatası verdi mi ?

bugrahanisbakan bugrahanisbakan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad B** İ**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 59 / 108
  • Ticaret 6, (%100)
Yazı başlığında açık derken.İlahi hiç güleceğim yoktu. :D Bak dostum ddos saldırıları geçici bir süre siteni engeller.Bu da tamamen hosting şirketine bağlıdır.Ddos attacklarına karşı nasıl önlem alınır diye araştırman bu açıkları kapatman için yeterli olacaktır.Diğer türlü bir açık varsa adam zaten indexi çoktan basmıştır.

denizci88 denizci88 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Mühendis
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 62 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Sorunu internet sitenizde aramayın. Uygulanan saldırı yöntemi DDOS. Sisteminizde açık bulamamışlar. Shared Hosting kullandığınızı varsayıyorum. Dolayısı ile bütçeniz muhtemelen sınırlıdır. Cloudflare kullanmaya başlarsanız, işlerini zorlaştırırsınız.

wmaraci
wmaraci

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)
hocam dos atma programlari var siteye atar lagi kasar site olmadi coker bi 15 20 dk sonra.acilir siteniz

Kişisel Blog: www.onurr.org

Abdullahiskifogluu Abdullahiskifogluu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

bugrahanisbakan adlı üyeden alıntı

Yazı başlığında açık derken.İlahi hiç güleceğim yoktu. :D Bak dostum ddos saldırıları geçici bir süre siteni engeller.Bu da tamamen hosting şirketine bağlıdır.Ddos attacklarına karşı nasıl önlem alınır diye araştırman bu açıkları kapatman için yeterli olacaktır.Diğer türlü bir açık varsa adam zaten indexi çoktan basmıştır.

Hocam araştırdım da ssh vs. diyolar bozmak istemedigimden dokunmadım hiç siz biliyosanız yardım eder misiniz ? :D

denizci88 adlı üyeden alıntı

Sorunu internet sitenizde aramayın. Uygulanan saldırı yöntemi DDOS. Sisteminizde açık bulamamışlar. Shared Hosting kullandığınızı varsayıyorum. Dolayısı ile bütçeniz muhtemelen sınırlıdır. Cloudflare kullanmaya başlarsanız, işlerini zorlaştırırsınız.

Cloudflare'de nsleri degiştirmemi istedi bende degiştirmedim malesef bilemedigim bi işe kalkısmak istemedim.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Abdullah İskifoglu adlı üyeden alıntı

Hocam araştırdım da ssh vs. diyolar bozmak istemedigimden dokunmadım hiç siz biliyosanız yardım eder misiniz ? :D

Cloudflare'de nsleri degiştirmemi istedi bende degiştirmedim malesef bilemedigim bi işe kalkısmak istemedim.

Kardeşim ah türk milleti.Yeni birşeyle karşılaşınca ne korkarsın ki önce araştırsana iyice cloudflare nedir diye.Ns ayarlarını değiştirmek zor mu sanıyorsun iki tane copy paste yapıyorsun bitiyor. tamindir.com sitesinin cloudflare ayarlarını anlatan bir makale var veya bir sürü blog yazarı anlatıyor.Cloudflare kurulumu yaz araştır ne yardım edebilirmiş öğren sonra dön buraya cevap yaz bana :)

Ek Olarak: Ayrıca Better Wp Security eklentisi ile malware iframe tarzı virüslerden de önlemini alabilirsin.İçin biraz daha rahat eder.Backup eklentin mutlaka olsun ayrıca :)

denizci88 denizci88 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Mühendis
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 62 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Abdullah İskifoglu adlı üyeden alıntı

Okumazsan kendini geliştiremezsin. Cloudflare ile ilgili çok sayıda Türkçe makale mevcut. Resimli anlatımlar falan da var. Lütfen biraz araştır.

AhmetTUTAK AhmetTUTAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 189 / 80
  • Ticaret 40, (%100)
seni kelimelerle düşürmeye çalışıyor inanma böyle şeylere Wp son sürümse, saçma sapan eklenti kullanmıyorsan hiç bir şey yapamaz. ddos saldırısı yaptıgından eminsen sayac gibi eklenti kullan oradan iplerini al wp ban kısmından banla.

inceleCo inceleCo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 22 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
cloudflare'in sadece 300 dolarlık paketinde ddos koruma var diye biliyorum. Şimdilik en fazla site girişlerde bu sistem insan onayı ister. "ddos mitigation" yani saldırı hafifletmen için parayı gözden cıkarman gerek.

İnce eleyip sık dokuyanların sitesi http://www.incele.co
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al