-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
film sitesi açıcaksan çok iyi bir seo çalışması yapıcaksın veya yaptırıcaksın piyasada film sitesi dolu özgün içerik gir istediğin kadar yinede olmuyor anca şans eseri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim Network
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
alan adınızı yazarmısınız bir bakayım bende...Ama yorum yapmak gerekirse bu sitenin ne zamandır kaç tasarım kaç script kaç yazılım değiştirdiğinde önemli..Eskiden kalan googledeki linklerin yeni linklerine kötü etkiler google webmaster bölümünden girip 404 hatası aldığın linkleri world veya başka bir belge düzenleyicisi ile düzenle sırala ...Sonra robots.txt dosyasındada disallow yaparsın linkleri tek tek..birde istersen tabiki 404 dosyalarını 303 yapabilirsin.artık sorununuz ne ise.. bakmak görmek lazım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam seo çalışması yaptırdınız mı ?Bence yaptırın yararını çok gördüm daha önceden film sitem vardı içerikleri ilk başta botla çektim sonrasında seo çalışması yaptırım içerikleri özgün girmeye başladım.10K hite kadar geldi sitem sonrada sattım ama seo şart
mertus
Graphic Designer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Tema güzel editlenmiş, tahamata v2 edit sanırım, kodlamaları dikkat et hatalı çıkış, bitiş, karmaşık yerleştirme, h taglarını falan bi kontrol et, olmadı tema değiştir, tema seoda fark yaratabiliyor
Bunlar haricinde hacklink yemiş olabilirsin tema dosyalarını kontrol et hacklink yükselmeyi büyük seviyede engelliyor.
er4269
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makale Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uygun bir seo çalışması ardından özgün içerikler ile hitinizi yükseltebilirsiniz.