Sitenizin Adresi: http://www.kopekilan.com
Sitenizin ismi & Sloganı: Köpek İlan | Ücretsiz Köpek İlanları
Sitenizin Açılış Tarihi: 25.07.2013
Tanıtım: Hayvan dediğinizde akla ilk olarak sadık dost canlısı ve sevimli bir hayvan olan köpek gelir. Köpekler genelde korkutucu gibi görünseler de aslında en uysal ve dost canlısı hayvanlardan bir tanesidirler. Birçok çocuk köpekten korkup kaçarken birçoğu da köpekleri sever ve onlarla hasret giderir. Eğer sizin de çocuğunuz köpek istiyorsa onun bu isteğini kırmayıp ona bir köpek alırsanız emin olun onu çok mutlu etmiş olursunuz.
Peki, bu köpeği nereden bulacağım yada köpeğe bakacak kadar vaktim yok diyorsanız Köpek ilanları üzerine açılmış olan sitemizden beğendiğiniz köpeklerin ücretlerini, nerede bulunduklarını, cinslerini, aşılarını, sağlığını, boyunu, kilosunu ve daha birçok özelliğini ilanlar üzerinden görebileceğiniz gibi isterseniz satıcı ile iletişim kurarak daha fazla bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Üstelik sadece ilanları incelemekle kalmak istemiyor, sizde köpeğiniz hakkında satış, kayıp veya teslim ilanı açmak istiyorsanız Köpek İlanları sitemize tamamen ücretsiz bir şekilde üye olarak ilan açmaya başlayabilirsiniz. Açacağınız ilanlarda gerekli açıklamaları yazıp göndere bastıktan sonra ilanınız birçok kişi tarafından okunur ve satışı çabuk bir şekilde gerçekleşir. Satılık köpek ilanınız sayesinde köpeğinizi hızlı bir şekilde satmış olurken köpeğe bakamayacak durumdaysanız da hiçbir ücret istemeden başka birinde verebilmektesiniz. Bunu özellikle köpekle ilgilenemeyecek durumda olan kişiler yapmaktadır. Yani Köpek ilanları sistemimiz üzerinden çok kısa bir süre içinde köpek ilanı açarak köpeği yeni sahiplerine kısa bir sürede teslim etmektedir.
Yani köpek ilanları sitesi üzerinden köpeklerle ilgili her türlü ilanı ücretsiz ve hızlı bir şekilde yayınlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken tüm yasal sorumluluğu üstünüze almış olacağınızdan lütfen yasal olmayan işler ile ilgili ilanlar vermeyiniz. Ve lütfen ilanlarınızda terbi sınırlarının içerisinde olmaya özen gösteriniz. Eğer bu hususlara dikkat ederseniz sitemiz daha iyi hizmet standartlarında yayın yapan bir kuruluş haline gelebilir.

Ek Olarak: Tanıtım yazısı güncellenmiştir. Yazı için @Dreamcool'a teşekkür ederiz.