holyturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhabahostgatorun nameserverini değiştirdim fakat değiştirdikten sonra sitem çok eskiye döndü.Tema konular ve üyeler hep eskiye döndü.Bunun nedeni nedir acaba?
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Demek ki yeni gectiginiz hosta eski yedeklerini atmissin malesef bunun baska aciklamasi yok sanirim.
holyturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
host değişmedim ns leri değiştirdim.Amerika lokasyonluydu sitem portekiz oldu.eski ve yeni ns ler hostgatora ait.Site hızını artırdı değiştirmem fakat dediğim gibi en az 1 ay geriye attı siteyi.
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Biraz detay verirseniz yardımcı olabilirim.
Soru1: İlk hedef dns adresine bağlı hosting paketi var mı?
Soru2: Yeni atanan dns adresine bağlı hosting paketi var mı?
Paketlerden birinin Ftp'ye herhangi bir dosya atınız. O dosyanın çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Çalışmaz ise CCleaner gibi herhangi bir programla bilgisayarınızı temizleyiniz.
Ardından çalıştır > cmd > ipconfig /flushdns kodunu girerek dns temizleyiniz. Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp yeniden açınız.
Bu şekilde sağlıklı bir şekilde sorunu anlayabilirsiniz.
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
sitenin guncel yedegi varsa hostunuzdan suankini silip, guncelleri atin. Hem ftp hem database
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
test9 arkadaşımızın analttığı gibi sitenin gücel fakat senin eski siteyi görüntülüyor olman muhtemel. onun dışında diğer arkadaşlarında dediği gibi nameserver değişikliğinde yönlendirme yapılan yeni sunucudaki dosyaların özelliklede sql'in güncelliğini gözden geçermen gerek. Ayrıca nameserver'ın tam anlamı ile aktif olması biraz sürebilir. Bu senin bilgisayarında yer alan çerez birikimine, yönlendirmesi kalkan eski ve yönlendirilen sunucuya göre değişiklik gösterebilir. Bazı nameserver'lar bir miktar veri tutarak (çerez gibi düşünebilirsin) sitelerin hızlı "run" edilmesini sağlarlar. onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor
holyturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
şimdi benim ns adreslerim hostgatora kayıtlıydı.yeni ns adresi buldum hostgatorun ve ona geçtim.Geçtikten sonra sitem 1ay öncesine döndü.Nasıl döndü bilmiyorum şuan hayretler içersindeim:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
e** c**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı işlemi Türk şirketlerinde yapmıştım. DNS'leri değiştirmiştim,yazı ekliyordum. Eklediğim yazıları ben görüyordum ama başkaları görmüyordu. DNS değiştirmesinde bazen ilginç sorular meydana gelebiliyor. test9'un dediği gibi biraz bekleyin; ama sorun yanlış yedeklerden de kaynaklanabilir.