BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, UEFA tarafından verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasıyla ilgili Fenerbahçe'nin yaptığı itirazı reddetti. Avrupa Kupalarına katılıp katılmayacağını ise UEFA kararını yarın verecek.
AliAkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Fenerbahçe'nin şike yaptığını tescil etmeyen kurum kalmadı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu Oyunla Zaten Yine Elenip Döneceklerdi.
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belli idi zaten pek şaşırtıcı olmadı.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tamam Fenerbahçe şike yaptı cezası onandı. Benim anlamadığım şey, fenerbahçe kulübü şizofren mi? kimle yaptı şikeyi? görüntüler nerde? şike tek taraflı olan bir iş değildir şikeyi teşfik eden de kabul eden de suçludur. Velhasıl 2 yıl men aldık sağlık olsun demekten başka yapılacak bir şey yok..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bİr fenerbahçeli olarak duruma hiç üzülmedim. Öncelikle şunu belirteyim futbol artık bir spor değil bir endüstri. Bu takımı yöneten kişilerin vizyonu olması gerekmekte.. Volkan, emre, meireles gibi adamların bu takımda tutulmaları bile en başında yanlış. meireles denen adam türk stadında şortunu rahatlıkla indirebiliyor ve kimse bişey demiyor. volkan sabri'ye küfür ediyor kimse bişey demiyor. emre takımın patronu gibi hareket ediyor kimse bişey demiyor. önce içimizden başlamamız lazım... bu gibi adamlar futbolun içinde barındığı sürece biz asla bir adım ileriye gidemeyiz....
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ben fenerbahçeliyim, Fenerin şike yaptığına inanmıyorum ama aziz yıldırımıda istemiyorum bu takıma zaten tek kötülük eden kişidir. Adam 12 saat içinde hem Şampiyonlar liginden hemde avrupa liginden men ettirdi bizi helal olsun dünyada bir ilk olsa gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ah şu Aziz Yıldırım...
Şike olayları ilk gündeme geldiğinde FB taraftarı bana göre yanlışı Aziz Yıldırım'ı destekleyerek yaptı. Aynı zamanlarda Aziz Yıldırım'a karşı çıkanlar da vardı tabi o ayrı mesele.
Güzelim takımı bitirdi, bitirmeye devam ediyor. Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'nin şu haline ben üzülüyorum, taraftarı ne yapsın...
Hayırlısı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.