Youtube Kanalınıza Blog Linki Eklemek

Blog popülerliğimizi arttırmak için en önemli yöntemlerden biriside link ve yapılan reklamlardır. Popüler sitelerde yapılan linkler blogumuz için çok büyük faydası olabilir. Bu konumuzda blog'umuza çok faydası olacak Youtube'a nasıl link ekleyeceğimizi göreceğiz. Linkimizi eklemeden ilk önce kanal fotoğrafına, profile ve aboneliklere çeki düzen verelim. Popüler ve çekici bir hesap olmasını sağlayalım. Örneğin çok paylaşım yapan, popüler ve forumlarda o hesabını paylaşım yapan bir insanın paylaştığı linklerle düzensiz, hiç paylaşımı olmayan bir hesabın paylaştığı linkin değeri aynı olmaz.

İlk önce Yotube'a G-mail hesabımız ile girmemiz gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda adınızın bulunduğu yere tıklayınız.



Kanalım kısmına tıklayalım. Ardından hakkında kısmına giriş yapalım.


Giriş yaptıktan sonra linklerimizin bulunduğu kısmın sağ üst kısmında bulunan kalem ikonuna yani düzenleme işaretine tıklayalım.


Bu kısımda özel bağlantılara kişisel veya katkıda bulunduğumuz siteleri ekleyebilir. Sosyal bağlantılar kısmında da Google, Facebook, Twitter, Myspace, Tumblr, Wordpress ve diğer bağlantılarınızı ekleyebilirsiniz ve bu kısma eklediğiniz linkler Do Follow yani link paylaşılan sitenin bu sitelere vermiş olduğu kefilli linktir.

Kaynak: Youtube Kanalınıza Blog Linki Eklemek