lostyazilim
tr.link

Sitende AdBlock Engelle

7 Mesajlar 3.350 Okunma
acebozum
tr.link

8Dizayn 8Dizayn Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 4 / 40
  • Ticaret 5, (%100)
Vereceğim bu site sayesinde sitenizde AdBlock kullanan kalmayacak! :) Kodun mantığı basititir. Mesela sitenizde 468x60 bir reklam var ve AdBlock bu reklamı kapatıyor. Siteye reklamın ID'sini ekliyorsunuz ve kod olarak sitenize aktarıyorsunuz. Eğer o ID'deki reklam sitenizi görüntüleyen kişide gözükmüyorsa hata verir. Fakat dikkatli olun ve bu kodu kullanmadan önce test sitesinde (blogspot, tr.gg, .tk ...) deneyin. Eğer o reklamı değiştirecekseniz ID değiştirmeyin. Google gibi reklam ağları için .js kodu var. Sitede zaten yazıyor o kod. Her neyse linkleri verelim.

Bu demo sitesi kendim yaptım.
Bu da kod sitesi. İçerisinde [ ? ] şeklinde reklam vardır silin demodaki gibi yapın.

wmaraci
reklam

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
Paylaşım için teşekkürler bilgi kaynağı açısından gayet yararlı olabilir ama kimseninde istemediği birşeyi zorla dayatmayı pek mantıklı bulmuyorum.

Saygılarımla.

• Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 4 / 40
  • Ticaret 5, (%100)
Bazıları sevmiyor AdBlock'u. E haklılar da aslında o kadar emek veriyorsun site açıyorsun, gelir açısından reklam ekliyorsun adam reklamlara bakmıyor. Bu bir nevi korsan CD gibi bir şey. Emek hırsızlığı!
aliveli

kişi bu mesajı beğendi.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

8 Dizayn adlı üyeden alıntı

Bazıları sevmiyor AdBlock'u. E haklılar da aslında o kadar emek veriyorsun site açıyorsun, gelir açısından reklam ekliyorsun adam reklamlara bakmıyor. Bu bir nevi korsan CD gibi bir şey. Emek hırsızlığı!

Adam reklam görmemek için o eklentiyi kuruyor.Sen ise bunun arka kapısından tekrar o ziyaretçiye o reklamı gösteriyorsun.Senin nasıl reklam koyma özgürlüğün varsa onun da reklamları engelleme özgürlüğü var değil mi :) Ancak ısrar, siten hakkında kötü düşündürebilir.Zaten takip ettiğim, sevdiğim bir blog ise Adblock eklentisini de inaktif yaparım, reklamın üzerinden faremi de gezdiririm, bir iki tık yaparım da :)

Ek Olarak:

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Paylaşım için teşekkürler bilgi kaynağı açısından gayet yararlı olabilir ama kimseninde istemediği birşeyi zorla dayatmayı pek mantıklı bulmuyorum.

Saygılarımla.

Doğru demişsin :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 4 / 40
  • Ticaret 5, (%100)
İsteyen kullanır.

bycaptan bycaptan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 7 / 23
  • Ticaret 9, (%100)
aslında bazı siteler çok kazanmak için heryeri reklamla dolduruyor. pop-up, adult, splash. kullanıcılar bu siteler için kuruyorlar ama bizde etkileniyoruz.

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Abartılı şekilde reklam koyanların , aldatıcı, zorlayıcı reklam koyanların sitesinden hemen çıkıyorum ve tarayıcı da bu eklentiyi kullanarak reklamı engelliyorum ama efendi şekilde düzgün reklam koyanlar da bu eklentiyi deaktif ediyorum reklamlarına tıklamasam bile zaten düzenli ziyaret ediyorum ilgi alanım olan siteleri zaten düzenli ziyaret ediyorum . Hele bir de aradığım bilgi varmış gibi zorla üye yapan ve o bilgiyi vermeyen siteleri banlatmak için özel uğraşıyorum:)
aliveli

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al