-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba , en çok sorun yaşadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum .
Örneğin "zayıflama" hakkında makalaler yazıyorum diyelim , başlıklarda ilk olarak "Lsı keywords" leri kullandım diyelim . Örneğin;
zayıflama da yaşanılacak problemler
zayıflama diyeti
zayıflama programları
sonrasında ise nasıl başlıklar atmam gerekir ? ve anlayamadığım ve çok merak ettiğim bir konuyu da siz değerli arkadaşlarıma soruyorum ; Site içi seo yaparken yeni içerik oluştururken anahtar kelimemiz zayıflama diyelim . ve Türkiye için büyük önem taşııyan tr.domainine sahibim diyelim . Örneğin atıyorum zayiflamak.gen.tr , burada iki soru çıkıyor .
Zayıflama kelimesi çalışmam için zayıflamak.xxx(xxx:com,net vs.) gibi bir domain seçmek nasıl olur
ve makale yazarken zayıflama kelimesini tek başına mı kullanmalıyım ve zayıflamak için egzersizler gibi bir konuda zayıflamak kelimesi ile anlatım yapıp etiketlere ve meta etiketlere zayıflama yapsam bir sorun olur mu ?
umarım karışık olmamıştır , teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anahtar kelime ile aldığın linkin çok faydası var. Fakat bir konuda uyarmak istiyorum. Siteni tamamen bitirmeden dizine gönderme. Site üzerinde sonradan yaptığın ufacık bir değişiklik bile sıralama düşmesine neden olabiliyor.
Fakat olay sadece makalede bitmiyor.
1- Link inşaasını çok iyi yap.
2- Başlık seçiminde hayal gücünü kullan. Kilo sorunu olan birisi gibi düşün kendini. Ne tür başlıklar ilgini çeker bir düşün. Kelimeni 'zayıflama' olarak belirlemiş olsanda sakın her makalede 'zayıflama' diye başlık atma. Örn. Zayıflatan, zayıfladım, zayıflıyorsunuz, zayıflatıcı vs vs vs
3- Her sayfada ayrı h1 tagı ve makalelerinde bolca h2 tagı kullan.
4- Abartmadan (maksimum 1 adet) h tag'larındaki anahtar kelimene linkini koyabilirsin. (a href)
5- Backlink alırken sadece anahtar kelimene alma.
6- Seo'da başarının dışarıdan gelen backlinkler ile değil; kendi siten içinde daha etkili olduğunu unutma.
anadolupc.com "toptan ikinci el bilgisayar satış"
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **