Psycho adlı üyeden alıntı
Yahu bilerek mi hala daha aynı şeyi söylüyorsunuz? 2 mesajımda bahsettim, hala daha aynı şey.
Elin yabancısı 50$'a yaptığı temayı bir kişiye değil 100 kişiye satıyor, 5.000$ para kazanıyor. Eğer özel yaptırmak istersen senden yine bu kadar fiyat alacaklar çünkü adam sadece sana çalışacak.
Profesyonel bir tasarımcı çalıştırmak 50$ mı sanıyorsun? Ya da bir mühendis çalıştırmak?
Eğer bütçen yetmiyorsa herkesin kullandığı 50 dolarlık temayı satın alırsın. Yok hayır ben özel bir yazılım istiyorum dersen bu kişinin parasını ödeyeceksin.
Ben de sana diyorum ki, bu tema kişiye özel değil, dünyaca ünlü bir mobil uygulama sitesinin kullandığı oldukça pratik, işe yarar beğenilen bir tema.
Herkesin kullandığı 50 dolarlık tema sizin yaptıklarınızdan çok daha iyi kafanız rahat olsun.
Özel bir yazılım dediğin nedir senin arkadaş, bir sitenin ana sayfasını istiyorum, yani var olan bir şeyden bahsediyorum sana, bunu kopya çekerek tema yapıyorsun, bu mu özel dediğin?!
Ek Olarak:
Okan Sağlam adlı üyeden alıntı
İsteyen istediği fiyatı vermekte özgürdür diye düşünüyorum? İsteyen kişi yaptırır istemeyen başka alternatiflere bakar bu olay bu kadar basittir. Özel mesajda öğrenciyim dediniz bizde öğrenciyiz bir çoğumuz öğrenci burada. Bu kazıklanma gibi bir durum değil yanlış düşünmektesiniz. Kimse kimseyi kazıklamıyor şu olayda, bir çoğumuz bu tür işleri yaparken zaman harcarız. Bu ücretlendirmelerde zaman'a göre belirtilir genellikle. Neyse fazla uzatmanın bir anlamı yok. İsteyen istediği kişiye istediği fiyata yaptırabilir, bu tarz bir konu açmanız saçma olmuş.
Aynen öyle, bende verdiğiniz rakamın aşırı olduğunu belirtir bir konu açtım, sanırım forum kurallarına da aykırı değildir.