-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Ekran Çözünürlüğü düşük ve ekranda 2.8 inch 3.2 inch olması senin için avantaj olurdu.GPRS, USB, EDGE, Bluetooth, 3G, GPS, Wireless LAN, HSDPA gibi özellikleri var zaten bunlardan sadece Bluetooth,3G,Wireless Lan veya USB'yi kullanacaksın.3.2 MP Kamera seni tatmin edermi bilmem ama iş görebilir.32 GB'a kadar microsd kart desteği mevcut iyi bir hafıza.Froyo Android v2.2 işletim sistemi kullanıyor.800 MHZ İşlemcisi var fakat işlemci en az 1 GHZ olması gerektiğini düşünüyorum.Bana sorarsan o fiyatı o telefona verir miydin "Hayır" derdim.Çok yakında çok daha iyi modeller çıkacak onları beklemeni tavsiye ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
söylemeliyim ki ihtiyaçtan alıyorum çünkü şu anki telefon arıza üstüne arıza çıkarıyor. Android diye alıyorum biliyorum andorid'in keyfi HTC'de cıkar ama dediğim gibi sehir dısındayım ve telefon lazım. Bekledikce fiyat performans acısından cok daha avantajlı seyler surekli cıkıyor.
Elimdeki telefon da 2.8" ve kamerası olmayan bi telefon. Bu nedenle o fiyata alabileceğim bi telefon bence. Zaten telefon meraklısı falan biri değilim, elime aldıgım telefonu eskitmeden bırakmam. Elimdekiyle kıyaslarsak iyi bi telefon. Bi de işlemci hızının fazla olması bana ne gibi bi avantaj sağlayabilir?
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bu klavye ile bir tuşa basayım derken 2 tuşa basar bence.
Sevmedim.
Dokunmatik ekranı böök bir Tilfon olsa güzel olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Adı üstünde işlemci veri işleme zamanı işlemci hızıyla doğru orantılıdır mert.İşlemcin ne kadar iyi ise o kadar performans alırsın.İşlemci şarj'ın gideceği süreyi etkileyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-