Vjolenza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İyi geceler öncelikle herkese paypal da aileme veya arkadaşlarıma para gönderiyorum seçeneği ile yapılan ödemeler dispute edilebiliyor mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Karşıdaki kişi ile güven sorunu yaşıyorsanız alternatif bir yolla ödeme almanızı öneririm. Dispute'u önlemenin bir yolu yok. İşlem başlatıldığında paypal sizden bilgi isteyecektir, yazışma, fatura vb bir kanıt göstererek işlemi lehinize sonuçlandırmanız gerekecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Paypal çok riskli. Bazen sebep dahi belirtmeden sana bay bay diyorlar. Telefonda ise ''Paypal'' artık sizinle çalışmayı düşünmüyor yollarını ayırdı falan diyorlar.
Paypal'da para durdurman,herkesten de paypal ödemesi kabul etmeyiniz.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
''disputenin'' olayını tam bilmiyorum benim paypal hesaplarına olan olayların adı nedir onuda bilmiyorum;çünküm paypaldan net bilgi alamıyorum.
Benim hesaplar şu işleminiz hakkında detaylı bilgi istiyoruz bahanesi ile kapanıyor genelde,açıklama yapıyorum açmıyorlar hesabımı.
Paypal hesabınıza kısıtlama/kapatma işlemi uygulanır ise Paypal tarafından hesabınız kilitlenir içindeki paranın 1 kuruşunu dahi kimseye iletemez ver harcayamazsınız.
Kredi kartınız ekli ise sildirmiyorlar,muhtemelen ordan çekerler sorun olursa.
Paypal ile ödemeni almak zorunda isen,bir arkadaşına falan aktar kısa zamanda paranı derim. Paypal'da para bulundurma bir bakarsın 180 gün beklemek zorunda kalırsın paranı alabilmek kullanabilmek için.
Hesap kapanır ise 180 bekletiyorlar;uzun saçma bir mail atıyorlar. Müşteri hizmetlerinin bir yetkisi bulunmuyor Güvenlik departmanlarından çıkan karar ne ise onu bir emir yerine koyup aynen uyguluyorlar v.s. v.s...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 onaysız hesap aç birisinden ödemeyi al ve anında diğerine aktar böylecek dispute edilmez.