-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Merhaba arkadaşlar kişisel blog sitemin hostunu taşıdım. Geri yükleme yaptım. Başta hep beyaz ekran çıkıyordu. Temamı baştan attım , ana sayfa düzeldi. Ancak admin paneli beyaz sayfa çıkıyor. Sorun nedir acaba?
Site: mertbalci.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim başımada gelmişti, sildim attım siteleri sonra, ama siz eklentileri kaldırıp deneyin
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Admin panelinin ve sitenin beyaz çıkmasının sebeplerini ve çözümlerini sıralayım.
1: Temanızda ki kodlamalarda hata vardır. Genelde functions.php ile diğer dosyalarda ki kodlar uyuşmazlık yapar.
Bu durumda en iyi çözüm temanın orjinal dosyalarını yüklemek veya tema değiştirmek.Tabiki profosyonel yardım alarakda çözebilirsiniz.
2: Eklenti çakışması olabilir, Eklentilerin birinde veya birkaçında bozukluk olabilir.
Bu durumda bütün eklentileri pasif yapıp teker teker aktif ediniz.Soruna sebep olan eklentiyi bulup kaldırın.
3:Wp-Config.php UTF-8 olarak kaydedilmemiştir.Genelde bir çok arkadaşımız not defteri ile açıp editlediğinden ANSI olarak kaydediyorlar.Sonuçta config dosyası görevini yapmıyor.
Bunun çözümünü de wp-config.php'i Notepadd ++ açın. Dili Php seçin Biçimi UTF-8(Bom) seçiniz ve ayarları yapıp farklı kaydedip ftp'e atınız.
En önemlisi 3. ilk onu deneyin derim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşımızda gereken bilgiyi vermiş bu nedenle kaldırdım aynı bilgi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bilgileriniz için teşekkür ederim fakat benim sorunum farklıymış. Çözdüm şuan benim ki biraz Filezillanın azizliği olmuş.
500 e kadar dosyayı kuyruktan kaldırıp, aktarılamayanlara atmış :) Tekrar atınca dosyaları düzeldi.