Merhaba Android severler,

Bildiğiniz gibi son 2-3 yıl içerisinde gerek tablet pc gerekse bazı cep telefonları için olmazsa olmaz android işletim sistemi. Özellikle, Samsung, Lg, Sony, HTC gibi telefon modelleri android işletim sistemini son derece başarılı bir şekilde kullanmaktadırlar.Ve son olarakda Google tarafından yeni versiyonunun ismide belli olmuştu:"Kit Kat"

Her ikisi de hayatın bir vazgeçilmezi oldu diyebiliriz.

Tabi ki bu teknolojik oyuncakların kullanımından dolayı ortaya şöyle bir seçim çıkıyor;

Tablet Pc mi Cep Telefonumu Alınır ?

Çünkü günümüzde bazı model cep telefonları neredeyse tablet pc boyutlarına ulaştı diyebiliriz. Özellikle Samsung 3-S4 ve tabikide Note1 ve Note 2. Sony xperi, HTC ve LG nin bir kaç modellerini de bu kervana dahil edebiliriz.

Şimdi bu tabloya baktığımızda böyle büyük ekran her şey elinizin altında bir cep telefonu 1000-2000 TL arasında yer almakta. Ama bir bakıyorsunuz Telefon özelliği olan Tablet Pcler Çin malları olanlarda dahil 200 TL ile 600 TL arasında. Doğal olarak da bazı kullanıcılar soruyorlar; Tablet Pc mi Cep Telefonumu Alınır.

Bence ikisi de ayrı ayrı alınır.

Öncelikle bunlardan birisini alırken kendimize soralım ne için alıyorum diye.

Ben daha büyük ekranla oyun oynayayım, aman cebime sığmasın da millette görsün, bak nasıl hem telefon hem tablet pc taşıyorum diye düşünüyorsanız Tablet pc alınır. Hemde 200-600 TL arasında ucuz fiyatla.Ama şunu unutmayın ki tablet pclerin bazıları hariç işlemci hızları, bellekleri ve özellikle Resim çekme kalitesi cep telefonları gibi değil.Yani asıl amaçları cep telefonu değil.

Ama derseniz bende para var o zaman android işletim sistemli bir cep telefonu alınır. Özellikle de sürekli mail bekleyen veya sürekli olarak interneti takip etmesi gereken biriyseniz tamam.

Aslında konuyu özetlemek gerekirse, biraz esprili anlatmak istedim. Yukarıda anlattığım tüm özellikler kendi kullanım amaçları doğrultusunda iyice düşünülüp ondan sonra alınmalıdır.Yani kullanım amacınız ne ise göre alınmalıdır.

Sonuç olarak bunların hepsi milli servet.Yoksa 200-250 TL verip ucuz bir tablet pc alıp 3 gün sonra bu tablete nasıl formak atılır, bu tablet pc açılmıyor, şifresini girdim, aldığım yer bana destek vermiyor diye yakınıp dururuz.
KAYNAK:http://www.sanalicerik.com/tablet-pc...fonumu-alinir/