-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
soruyorum arkadaşlar bizim g..... yırtılıyor ozgun içerik giricez diye onca faydasız siteye reklam veren adsense neden bize bunu yapıyor.
Sayın Kullanıcımız,
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Sorunlar:
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
sorarım size nerde bu adsense ın adaleti?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siten biraz yeni sanırım.Bence fazla acele etme.Çalışmalar yap hatayı kendinde aramaya çalış.Nerede hata yaptığını sor kendine.Adsense seni neden seçsinki diğerlerinden ne farkın var.Fark oluşturmaya çalış.Her şey özgün yazı değil.Alıntı yazılar ile webmaster kelimesinde ilk sıraya çıkan adam tanıyorum ben.Öyle sağlam paravanları varki sadece küçük düzenlemeler yaparak ilk sıraya geliyor.Yani diyeceğim biraz hatayı kendinde ara ve acele etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Adsensede adalet olduğunu nereden çıkarıyorsunuzki? adsense çok akıllı politika uygulyor küçük sitelerikullanır. oftan bğften sebeplerle belli miktar birikince banlarlar belki günde 100 lerce bu demek oluyorki her banlanan hesapta en az 70 tl olduğunu varsayarak bu büyük para eder ve bu kücük esnaftan haksız sekilde kar edilen parayıda büyük sitelerin ödemelerini yapar ve tamamiyle parasına para katar sizlerin yapmanız gereken adsenseyi sadece boş ve boş vermeniz talep olmassa onlar bize talip olacaktır kuraları değil bizler koayabilirz ama sabretmeyi ve hak aramayı bilmiyoruz
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım