-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar .net 4.0 ile bir web sitem var veri tabanı olarak access kullanıyorum ve ara sıra system resource exceeded hatası alıyorum sunucuyu resetliyorum oyle duzeliyor ama sık olmaya başladı.bir türlü çözemedim
tam olarak bu hatayı alıyorum
System resource exceeded.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: System resource exceeded.
[OleDbException (0x80004005): System resource exceeded.]
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sanırım CPU aşıyorsunuz ondan olmuştur
http://onurkinay.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sql bağlantıların yanlış yazılmış olabilir bu yüzden cpu zorlanıyordur yada sonsuz döngye neden olan kısımlar olabilir. önce hangi sayfada hangi kısımda cpu kastırması olduğunu bulmanız gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar veritabanı sql değil vede micro site sunucuda detected server.sistem sql idi access e çevirdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba...
Size ayrılan sistem kaynağını aştığınızdan dolayı bu hatayı almaktasınız. Access veritabanları genelde yüksek cpu harcarlar ve muhtemelen sizin hatanızın nedeni bu dur. Hatanın çoğalmasının nedeni ise ziyaretlerin artmış olabileceği olabilir. Access veri tabanları 1 /5 arası ziyaretçilerde sorun çıkartmaz fakat yoğun ziyaretçi trafiğinde dosya sürekli açıldığından dolayı cpu zorlamaktadır. Bir nedeni de yazmış olduğunuz sorgularda bir yerde sorguyu kapatmaya unutmuş olmanız olabilir. Her sorgu açıldığında kapatılmaz ise belekte sürekli yer almaktadır.