lostyazilim
tr.link

SoMed E-Book - Youtube - İade Garantili ( Ön Sipariş ) - Tam Destek

3 Mesajlar 1.184 Okunma
acebozum
tr.link

fusher fusher Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Diplomalı Çiftçi
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 8, (%100)

SOMED - YOUTUBE E-Book ÇIKTI

V1 sürümünü satın alanlar v2, v3 ve v4 sürümlerine ücretsiz sahip olacaktır. Ön sipariş ücreti 72 saat daha geçerli olup daha sonra fiyat değişecektir.

Kitap Hakkında Yorumlar

Mekaonee adlı üyeden alıntı

Kitabı inceledim. Gerçekten kayda değer bilgiler bulunmakta. Yapmanız gereken çok fazla bişey yok kitapdakileri adım adım uygulayın -zaten 4 5 adım var- mutlaka kazanırsınız. Diğer versiyonları merakla bekliyorum. Arkadaşında emeğine sağlık

________________________________________________________________________________________________________________

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki aylık bir ön hazırlık ve araştırma sonucunda sizlere daha önce bahsettiğim E-Book çıkarmaya karar verdim. Daha önceki ön bilgi ve tanıtım konusu burada yer almakta. Konuyu baştan sona kadar okumanız yararlı olacaktır.

KİTAP HAKKINDA

Yayınlamayı düşündüğüm e kitap, sosyal medya kaynaklı youtube kazanç yollarını içermekte. Yani alışılagelen çalışmalar dışında tamamen sektörel bir çalışma olacak. Planlarıma göre 4 e-book çıkarmayı düşünmekteyim ve v1 olarak nitelendireceğim e kitabı alan herkese sonraki 3 sürümü ücretsiz vereceğim.

Kitap'da sizin'de belki'de daha önce gördüğünüz ancak giriş yapmayı düşünmediğiniz birkaç sektör hakkında bilgiler yer alacak. Bu sektör üzerine kullanacağınız videolar, anahtar kelimeler, başlık ve video içi linklemeler ve sektör üzerine seo çalışmaları yer alacak. Ayrıca video anlatımları da kitabımızda olacak.

Aslında kitabı tamamlamış ve 12 Eylül'de bitirmiş olmama rağmen, beni tatmin etmeyen bazı eksikler bulunması nedeniyle yeniden hazırlamaya karar verdim. Tamamen denetimden geçmiş ve profesyonel bir el değmiş şekilde temiz ve yalın bir anlatım ile hazırlanacaktır.

Size milyarlarca lira kazanmanızı vaad etmiyorum. Aksine düzgün ve kendinizi geliştirdikçe artan bir kazanç yolu sunuyorum.

Not: Kitap yalnızca sosyal medya - youtube doğrultusunda olacaktır. Başlangıç seviyesi bilgiler yer almayacaktır.

GARANTİLER

Öncelikle bir ay sonunda ben her denileni yaptım ancak olmadı diyecek her arkadaşa son bir destek sağladıktan sonra yine memnun kalmaması durumunda ücret iadesi yapacağımı garanti ediyorum.

Size hergün değil yalnızca Cumartesi-Pazar günleri belirlenen saatler'de skype ve teamviewer üzerinden destek vereceğimi garanti ediyorum.

Ön Sipariş

Evet arkadaşlar, kitap için teslim tarihini 20 Eylül 2013 Cuma günü olarak belirledim. Ön sipariş bedeli 20 TL olup, ön sipariş sonrası satış fiyatı 40 TL olacaktır. Ön siparişte satış yalnızca 20 kişiye yapılacak ve ön sipariş sonrası satış 20 kişiye daha yapılıp tamamlanacaktır. Yani bu kitaba yalnızca 40 kişi sahip olacak.

Kendime ve çalışmalarıma sonuna kadar güvendiğimi belirterek konuyu sonlandırıyorum.

Multi - Multi 2 - - Multi 3

Ödeme yolları; İşbank, Yapı Kredi, En Para, Şans Oyunları ve Paypal'dır.

Ön Sipariş;

1) Mekaonee +
2) FlowJS +
3) samet_5877 +
4) Emreozalp +
5) Penelopexl +
6) Conter +
7) fatihatasoy +
8) DipSomaniaKfy +
9)
10)
11)
12)

wmaraci
reklam

ApranaX ApranaX E-ticaret Yöneticiliği Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticiliği
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)
wmaracın da referans alıyormusun olmak isterim doğrusu

fusher fusher Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Diplomalı Çiftçi
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 8, (%100)

ApranaX adlı üyeden alıntı

wmaracın da referans alıyormusun olmak isterim doğrusu

Hocam yeteri kadar referans var, daha fazla referans almayı düşünmüyorum, bu yüzden iade garantisini açık tuttum teşekkürler

Ek Olarak: Konumuz günceldir ön sipariş devam etmekte.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al