Atak
www.baslatoyunu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar şuana kadar çok soru sordum çünkü yeni bir blogcuyum.Eskiden forum,web sitesi tasarımı yapardım ve hiç bloglar ile ilgili tecrübem olmadı.Fakat yazı yazmaya,bilgi paylaşmaya çok meraklıydım.Bir oyun blogu açıp kendim edindiğim bilgileri paylaşmak istiyordum ve açtım.Fakat hiç bilmediğim için tasarımı,kodları çok karışık geldi bana.Ama kodları sormayacağım,hit durumunu soracağım.Blogumda yazı yazmama rağmen günlük 90 - 120 arası ziyaretci var.Google ve yandexden gelen ziyaretciler.Şimdi ben 90 hit alırken diğer tr.gg gibi siteler 500 gibi bir hit alıyor,neden acaba? Sitem 1 aylık ve yeni.Hitim az,seo yaptım fakat backlink almadım bu hit konusunda yardım edebilecek var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
www.baslatoyunu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Siteniz henüz çok yeni 1 aylık bir siteye göre hit'iniz gayet iyi durumda. Özgün içerik paylaşmaya devam edin hit konusunu kafanıza takmayın. İlerleyen zamanlarda, hit'ler artmaya başlayacaktır. Ayrıca 1 aylık bir site için backlink almak şuanlık mantıklı değil. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Roycolt adlı arkadaşa katılıyorum.
Ayrıca diğer blogları takip ederek, diğer bloglara yorum atarak, blogunu başkalarının da bilmesini sağlayabilirsin. Eğer hoşlarına giderse blogunuz, sürekli takipçileriniz bile olabilir.
Atacağınız başlıklar da çok önemli. İnsanların Google'da arayabileceği tarzda başlıklar atmaya özen gösterin.
Atak
www.baslatoyunu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize teşekkür ederim,çoğu 100 kişilik hitimi sosyal ağlardan alıyorum,yorumlarda sitem ile ilgili şeyler de söylüyorum ve bazı facebook sayfalarında sitemi tanıtıyorum.Hedefim 300 hit ilerleyen günlerde artacak.1 haftada 2k kişi girmiş siteme.
www.baslatoyunu.com