-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle bir durum oldu ilk başta wp-zip dosyasını /public_html içine atıp exract yapınca /public_html/wordpress/ içine açtı, config dosyası ve tema dosyasınıda gereken yerler attım.İnternet adresini girince wordpress kurulumu yaptı herşey çok güzel ancak başka tarayıcıdan internet adresini girince önce wordpress kalsörü görünüyordu tıklayınca siteyi açıyordu. Sonra yalnızca /public_html içinde attım wordpress klasöründeki herşeyi haliyle ilk etapta çalışmadı. Hepsini silip tekrar kurdum, wp kurulumunu yaptı sonrasında internet adresini yazdığımda 404 not found ekranı geldi.
Ek Olarak: 6. denemeden sonra şu an o şekilde duruyor. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kurulumda site adresi olarak site.com/wordpress seçip db ye kayıt etmiştir ikinci kurulumda ana dizinde ama aynı db kullandıysan 404 hatası vermesi normal çünkü site.com/wordpress de kurulu sanıyor kendini
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
HOcam pm ile iletişime geçebilirsiniz. Tw ile halledebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Wordpressi yeniden indirin ve zipten çıkartın kendi bilgisayarınızda. Ftp programı ile public_html içine atın wordpress klasörü içindeki dosyaları. cPanele girin ve veritabanını ve veritabanı kullanıcısını silin ve yeniden veritabanı ve veritabanı kullanıcısı oluşturun. Tavsiyem Veritabanı Sihirbazı ile yapmanızdır. Sıfırdan kurulum yapın sorun kalmaz