-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar wordprees sitemin girişine resim koydum . resmi photoshopda yaptım sonra dreamweaver attım ordan duzenleyip link koydum link index.php die koydum dosyamın isminide index.html die kayı etttim ftp attıgımda resim cıkıyo gayet guzel ama tıklayınca bloga yonlenmiyo ne yapmam lazım ? bide bu cpanelde domaini yazınca hangi dosyaya oncelik verilen yer vardı orayı bulamadım. bulsm ayarlarım die dusnuyodm
occipital
Öğrenci-Blog Yazarlığı...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci-Blog Yazarlığı...
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ya siz anlatamadınız yada ben anlayamadım açık anlatabilirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteminizin ismi aa.com olsun ve icinde wordpress kuru olsun aa.com dedinmi direk bloga gider . yani ana sayfa aa.com/index.php dir bende dedimki aa.com acılınca ilk basda resim cıksın resmin ustune tıklayınca site cıksın domainlerde oncelik index.html index.php die gidiyor bende bi resim yaptım index.html yapıp ftp ye attım resmede yonlendirme ekledim tıklayınca index.php gitsin die yani blogun anasayfasına ama tıklayınca gitmiyor .
+ şimdi baktım buyuk ihtimalle olmama sebebi ben resmi index.php yonlendirdim index.php de kendini otomatik olarak aa.com yonlendiriyo . bunu halletmem lazım yardımcı olurmusunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
index.php oldugu aynı klasore attım 2side yanyana
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ole yaptım ama olmadı işde kardeş site birbirne girdi suanda ole ama panele giremiyorum.